U zocht op: onderdelen keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Metos

Gentse Steenweg 518a -9300Aalst

Metos Kitchen Intelligence is more than an intelligent kitchen Kitchen Intelligence crystallizes our mission of raising the performance of professional kitchens.

Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Axor Design

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

AXOR streeft bij de ontwikkeling en productie van mengkranen en douches naar perfectie in vorm en functie. Van klassiek of modern tot avant-gardistisch elke collectie, elk programma en elk product voor de badkamer of

Renoblast

Kaardeloodstraat 12 -9400Ninove

Renoblast is gespecialiseerd in straalwerken, zandstralen van parketvloeren, renoveren van keukens, eetplaatsen, antieke kasten, eiken balken, het reinigen en restaureren van metselwerk, beton, steen hout en ijzer.

De Decker

Dorpsstraat 9 -1840Londerzeel

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Paveco

Melkerijstraat 26 -9420Erpe-mere