U zocht op: onderhoud airconditioning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..

Van Cleven

Bedrijfsstraat 14 -3500Hasselt

Diensten: Koelruimten en koelloodsen voor fruit & groenten, Koeling voor bananenrijpkamers en confiserie, Thermische plant-inrichting in de chocolade industrie, Diepvries- en koelloodsen voor distributie, Koel- en versnijkamers voor slachthuizen...

Lvc Zon

Heuveneindeweg 107 -3520Zonhoven

LVC zon heeft al jaren een reputatie van groothandel MET support na levering. Als onze klanten installateurs kunnen beroepen op de expertise van door ons verdeelde producten.

Autoschade Vesters

Industrieweg 1092 -3540Herk-de-stad

Autoschade VESTERS, meer dan 25 jaar ervaring in het herstellen van alle merken... Autoschade VESTERS carrosserie vesters, autoschade vesters, standox, eurogarant, schadeherstelbedrijf, erkend hersteller, vesters