U zocht op: onderhoud cv ketel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Van Espen Marc

Oude Aarschotsebaan 90 -2221Heist-op-den-berg

Wij zijn de specialist in industriële en residentiële klimaatregeling. Ons bedrijf biedt ook diensten aan in de installatie, onderhoud en herstellingvan verwarming, airconditioning en ventilatie.

Ddg

Kolonel Begaultlaan 43 -3012Wilsele

DDG produceert, installeert en onderhoudt kachels & inbouwhaarden die aangesloten zijn op de centrale verwarmingssystemen in particuliere woningen.

Glenn Verschueren

Oude Baan 8 -2550Kontich

Onderhoud centrale verwarming (gas en mazout) met wettelijk attest Herstellingen centrale verwarming Nieuwe installaties centrale verwarming/sanitair Renovatie oude cv installaties Renovatie badkamer Ontstoppingen Alle loodgieterij.

Sven Delmeiren

Biesvijverstraat (p.) 16 -9790Wortegem-petegem

Mna Business

Houba De Strooperlaan 107 -1020Brussel

Bvb Service

Goorvoetweg 2g -2223Heist-op-den-berg

Ccvs

Kortrijksestraat 101 -3010Leuven