U zocht op: onderhoud frezen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Luyckx José

Roeselarestraat 4 -8880Rollegem-kapelle

Reeds 52 jaar is Luyckx te Ledegem, regio Kortrijk - Roeselare uw specialist in land-, park- en tuinmachines, tuingereedschappen, gereedschappen, industrie producten en zoveel meer!

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Convize

Ambachtenstraat 42 -8930Menen

Quadrifinish

Ambachtsstraat 3 -9700Oudenaarde

Quadrifinish is specialist in prints op groot formaat (stickers, panelen, spandoeken,…) en beschikt over een groot atelier voor afwerking (frezen, lassen,…) en voertuigbestickering. Quadrifinish verzorgt ook plaatsingen op locatie.

Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Desmet Engineering

Wielsbeeksestraat 65 -8710Wielsbeke

Onze hoofdactiviteit bestaat uit engineering op maat waarbij wij een oplossing bieden om industriële toepassingen te automatiseren voor allerlei sectoren (machinebouw)Daarnaast zijn wij toeleverancier voor:conventioneel en CNC draai- en freeswerk..

De Klimop

Trekweg(m) 16 -8552Zwevegem

De Schryvere Wim

Verbrandhofstraat 177 -8800Roeselare

Tr Poorten

Aalststraat 259 -9700Oudenaarde