U zocht op: onderhoud liften

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Helicat

Meersstraat 180 -9070Destelbergen

Gezien Heli zelf al een marktleider is op gebied van verhuur van hoogwerkers, doet Helicat daar nu nog al het grondmateriaal erbij.

De Lift

Begoniastraat 25 -9810Nazareth

Onze activiteiten gaan van het plaatsen van nieuwe liften tot modernisatie, renovatie, onderhoud, herstellingen en ontstoringen van nieuwe en oude liften.

Van Den Dorpe Handling Equipment

Westerring 7 -9700Oudenaarde

Van den Dorpe - Material Handling specialiseert zich in verkoop, verhuur, onderhoud en wisselstukken van Heftrucks, transpalettes, reachtrucks, magazijntrucks, zowel nieuw als tweedehands.

Tip - Top Cleaning

Lokerenveldstraat 42 -9300Aalst

Tip Top Cleaning BV werd opgericht in 1998 door zaakvoerder Gunter Van den Bergh als éénmanszaak en groeide snel uit naar een vennootschap. Het bedrijf wordt ondersteund door een team van drie mensen die samen goed zijn voor meer dan 38 j. ervaring

Gentse Liften

Gaversesteenweg 160 -9820Merelbeke

Oudeliften en Vacuumliften service met passie en toewijding uitgevoerd

Xel

Denderhoutembaan 321 -9400Ninove

We bieden totaaloplossingen aan op het gebied van liften.We engageren ons om zoveel mogelijk aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen vanaf de projectontwikkeling tot en met het onderhouden van de installaties.

Sea And Car Motors

Nijverheidsweg 24 -9820Merelbeke

Nieuwe en tweedehands Hoogwerkers, telescopische liften en zuigwagens te koop of te huur bij Sea-Car Motors. Nieuw en tweedehands hoogwerker, hoogtewerkers en telescopische lift, zuigerbagger, zuigwagen voor verkoop en verhuur bij