U zocht op: onderhoud machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Wijnen

Noord-brabantlaan 12 -2300Turnhout

Bent U op zoek naar professionele schoonmaakproducten, een mobiele raamwasinstallatie, een industriële of huishoudelijke stofzuiger? Wijnen beschikt over een volledig assortiment professionele schoonmaaktools voor elke professional.

Numatic

Noord-brabantlaan 12 -2300Turnhout

Trivec Systems Belgium

Schietstandlaan 5 -2300Turnhout

Wij maken het werk van horeca-eigenaren makkelijker door geautomatiseerde kassasystemen, barautomatisering en gekoppelde betaalterminals.

Selo Systems

Mesesstraat 43 -2300Turnhout

Easy Retail Concept

Steenweg Op Zevendonk 149 -2300Turnhout

Tvt-rent

Tichelarijstraat 116 -2300Turnhout

Jansens - Van Tigchelt

Leiseinde 29 -2300Turnhout

Jansens - Van Tigchelt biedt u:* Onderhoud & reparatie in eigen werkplaats* Tankcontrole & keuring van mazouttanks* Leveren van mazout* Verkoop voor de particulier, landbouw & industrie

Van De Vliet A.e.

Industriedijk 14 -2300Turnhout

AE Van de Vliet is gespecialiseerd in mobiele weegtoestellen en weegbruggen!

Smart Site Solutions

Deken Adamsstraat 66 -2300Turnhout

Everclean

Joris De Hozestraat 2 -2300Turnhout

De Firma Everclean is gevestigd in Turnhout en is reeds meer dan 10 jaar vertrouwd met het onderhoudsgebeuren.

Sadechaf

Slachthuisstraat 120 -2300Turnhout

Allitech Services

Plantijnstraat 1 -2300Turnhout

De naam ALLITECH is een samensmelting van Alle-Lift-Technieken / All-Lift-Technics.Services is de goede dienstverlening dat we aanbieden.Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren, onderhouden en ...

Maes

Industriedijk 2 -2300Turnhout

Maes bv te Turnhout draagt al jaren de zorg voor de reiniging en onderhoud van industriële stoom- en verwarmingsketels.Met technische know-how, inovatief denken en een persoonlijke benadering.

Baleno

Kempenlaan 1 -2300Turnhout

Cncsoft

De Merodelei 20 -2300Turnhout

Wij zijn gespecialiseerd in CNC-oplossingen voor de juwelensector!Met 15 jaar ervaring in de juwelenmarkt en in specifieke software,gereedschappen en machines, is CNCsoft een uitstekende leverancier voor u.

Catena Company

Campus Blairon 712 -2300Turnhout

"Supporting Creative People" is ons credo, onze reden van bestaan.Onze klanten zijn reclamecommunicatiebureaus, uitgeverijen, drukkerijen, fotografen, video editors, maar ook creatieve afdelingen van de grotere corporate bedrijv

Culd

Heizijde 51 -2300Turnhout

Culd is een grafisch bureau dat sinds 2007 actief is op het web en alles wat de grafische sector te bieden heeft.Door de jaren heen heeft Culd een enorme expertise opgebouwd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, huisstijl, enz.

Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit