U zocht op: onderhoud motoren vrachtwagens

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Werkhuizen Frans Stevens

Slachthuislaan 21 -2060Antwerpen

Als officiële invoerder voor België van de separate dieselmotoren Scania, Sisu Diesel en Waukesha Dresser gasmotoren, bieden wij u een uitgebreid aanbod motoren voor alle mogelijke toepassingen.

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Cammaert Trucks

Haven 200 -2030Antwerpen 3

Cammaert Trucks specialiseert zich al meer dan 50 jaar in de verkoop, onderhoud en herstellingen van IVECO vrachtwagens en FIAT Professional. Door onze uitstekende service zijn we uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld..

Testa Rossa

Lange Van Bloerstraat 105 -2060Antwerpen

CITROA<N Belgique Luxembourg prAcsente ses vAchicules neufs, et d'occasion, accessoires automobile et contrats de service. CITROA<N BelgiA« en Luxemburg stelt u zijn nieuwe wagens, zijn tweedehandswagens, zijn accessoires, zijn waarborgverlengingen v