U zocht op: onderhoud sportterreinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Euroclean

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Euroclean,lid van de groep Temco Services Industries Inc.(New York USA), sinds 1917 de specialist op het vlakvan schoonmaak (cleaning) en technischedienstverlening (facility services)!

J.p. De Visscher

Itterbeeksebaan 195 -1701Dilbeek

Tuinen De Visscher werd in 1987 opgericht door Jean-Paul De Visscher. Sinsdien staat Tuinen De Visscher garant voor al de tuinwerken, aanleg en onderhoud, rondom de woning.

Nerinckx - Cromphout

Schepdaelstraat(hf) 18 -1540Herne

TUINAANLEG, TUINONDERHOUDEN AFSLUITINGENNerinckx is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren, bedrijven, industrie en overheid.

Thienpont Tuinaanleg

Linkebeek(den) 79 -9400Ninove

Een mooi aangelegde groenzone of bedrijfstuin straalt zakelijkheid uit en is goed afgestemd op uw bedrijfsgebouwen. Een bedrijf met een mooie, uitnodigende tuin is niet enkel belangrijk voor de beeldvorming van uw klanten, maar de groene ...

Johan De Cock

Breestraeten 276 -1785Brussegem

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen.Kijk gerust wat rond op onze website en laat u inspireren.

īt Groenenhof

Haagstraat (stg) 57 -9200Dendermonde

`t Groenenhof, onder leiding van Filip Laureys, is sinds 20 jaar een gerenommeerd bedrijf in tuinaanleg en tuinonderhoud zowel voor privé als voor industrie.

Service One

Vital Riethuisenlaan 66 -1083Ganshoren

Quintelier

Hoogveld 27 -9200Dendermonde

Wij specialiseren ons als aannemer in enkele specifieke vakgebieden: onderhoud, ruiming en herstelling van waterlopen en omgevings- en infrastructuurwerken. Als houthandel in hardhout met een eigen zagerij maken we ook houten constructies op maat.