U zocht op: onderhoud tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eurostone

Westmeerbeeksteenweg 41 -2221Booischot

Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers en producenten in binnen- en buitenland en stellen zo een uitgebreid en kwalitatief gamma tegels, natuursteen, parket, laminaat, terrastegels en badkamertegels samen

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Vh Klinkerwerken

Pandhoevestraat 18 -3130Begijnendijk

Delloye Paints

Begijnenweide 12 -2800Mechelen

Delloye Paints beschikt over een professioneel team met jarenlange ervaring in de verfwereld. Didier richt zich voornamelijk op de industrie en de openbare instanties.Inge die als kleurconsulente geen onbekende is in de verf- en interieurwereld ...

De Molensteen

Mechelsesteenweg 726 -1800Vilvoorde

Belyco

Netestraat 69 -2235Hulshout

Bij Belyco kunt u terecht voor de aan- en verkoop van alle types bestratingsmateriaal zoals Hollandse kleiklinkers, blauwe hardsteen, maar ook voor tuinornamenten en Milwaukee gereedschappen.

Unik Renovation

Sint-jacobsplein 8 -3000Leuven

Novatech International

Industrielaan 5 B -2250Olen

Welcome, Ongeveer 7 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC 7 op de Belgische markt. Dat betekende onmiddellijk het begin van de weg naar succes, de weg die de firma Novatech nog steeds aan het ontdekken is.

Ostar

Martelarenplein 20 E -3000Leuven