U zocht op: onderhoud van planten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aquarella

Haenhoutstraat 147 -9070Destelbergen

Alle groenvoorziening voor bedrijven, overheid en zorgsector. Specialist interieurbeplanting en hydrocultuurplanten. Gratis analyse en advies voor alle groenvoorziening in de werkomgeving. Verkoop, verhuur en verzorging van bloemen en planten...

Botelberge Garden Gallery

Brusselsesteenweg 191 -9090Melle

Botelberge Garden Gallery is reeds decenia gespecialiseerd in vergroening en verbloeming van kantoorruimtes. Dé “one stop shop” voor al uw planten, bloemen en aanverwante decoraties!

Rent-a-plant

Molenweidestraat 24 -9070Heusden

lange termijn verhuur van planten (blijvende beplanting) in kantoren, winkels, shoppingcentra, horeca, privé en anderzijds korte termijn verhuur van planten voor beurzen, recepties en evenementen voor een kortere periode.

Mototech

Brusselsesteenweg 470 -9230Wetteren

Hoveniersbedrijf D´hollander Wim

Pr. Thuysbaertlaan 11 -9160Lokeren

Zoekt u een betrouwbare partner en aanspreekpunt voor alles wat met uw tuin te maken heeft? Bij Hoveniersbedrijf Wim D'Hollander vindt u vakmanschap, ervaring en een gemotiveerd team dat weet van aanpakken.

Anglo Belgian Corporation

Wiedauwkaai 43 -9000Gent

Voortdurende innovatie maakte Anglo Belgian Corporation tot één van de belangrijkste producenten van diesel, HFO en dual-fuel middellopende motoren, alsook van gensets voor de energiemarkt. ABC blijft steeds met volle overgave werken aan de ...

Tuinaanleg Antoine Bauwens

Reibroekstraat 201 -9940Evergem

Bauwens Antoine bvba al tientallen jaren een gevestigde waarde in de groensector