U zocht op: onderhoud ventilatiesysteem

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Sanitechniek

Drevendaal 30 -2860Sint-katelijne-waver

Uw bouwproject verdient de beste partner.Een partner die niet alleen uitvoert, maar ook met u meedenkt.Samen kiezen we de beste materialen en zorgen we voor de professionele installatie ervan.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Metalced

Mechelsesteenweg 307 -2550Kontich

alle uitrusting en gereedschap voorgarages bandencentralescarrosserieherstelling benzinestations car-wash motoshopstotaalinrichtingen van werkplaatsen en ons

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Excecon

Zwaarveld 9 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ARTIKLIMA laat uw woning ademen! Wij leveren duurzame en ecologische totaaloplossingen voor woningventilatie: aardwarmtewisselaars, boilerwarmtepompen, luchtverdeelsystemen,… voor uw comfort!

Desva

Schuurveldlaan 21 -2610Wilrijk

Wij verzorgen voor uw woningen het complete installatiewerk. Wij installeren verwarmingssystemen, en ook airco`s, brengen water- en gasleidingen aan in zowel oud- als nieuwbouw. Daarbovenop kunnen wij ook onderhoud op maat aanbieden.

Frost Koeltechniek

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Frost Koeltechniek is uw specialist voor installatie, onderhoud en herstel van:Airco-en warmtepomp Koel-en vriesinstallaties voor Ventilatiesystemen in burelenZwembadwarmtepompen

Jp Service

Brandstraat(vra) 40 -9120Beveren

JP service is uw specialist voor airco-installaties - koeltechnieken, verwarmingstechnieken

Colt International

Zandvoortstraat 5 -2800Mechelen

Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden energiezuinige klimaatinstallaties, RWA en brandveiligheidssystemen en buitenzonwering. Zo dragen we bij aan een gezonde, veilige en duurzame werk- en leefomgeving.

Clima Comfort

Liersebaan 122 -2500Lier

Clima Comfort heeft zich gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van airconditioningsystemen, CV en luchtverwarmingsinstallaties, ventilatiesystemen en luchtbehandelingsinstallaties.

Airconsult

Puursesteenweg 346 -2880Bornem

Verwarming Sanitair Airconditioning Filters Ontvochtigers Luchtreinigers Extractie Zonneboilers Warmtepompen Warmtepompboiler Ventilatie Schouwvegen Mazoutbranders stookplaatsen