U zocht op: onderhoud ventilatiesysteem

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Schellekens Elektro

Disselstraat 8 -2350Vosselaar

Wij doen zowel elektrische installaties alsook alle meer gespecialiseerde plaatsingen van domoticasystemen, beveiliging, verlichting voor binnen en buiten, industriële installaties,

Frost Koeltechniek

Selsaetenstraat 6 -2520Ranst

Bij Frost Koeltechniek bieden we deskundige diensten op het gebied van professionele installatie, onderhoud en verkoop van hoogwaardige airco`s, ventilatiesystemen, warmtepompen en koelingsystemen.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Frost Koeltechniek

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Frost Koeltechniek is uw specialist voor installatie, onderhoud en herstel van:Airco-en warmtepomp Koel-en vriesinstallaties voor Ventilatiesystemen in burelenZwembadwarmtepompen

Warmtepompen Nuyens

Sint Laurentiuslaan 3 -2390Malle

Onze specialiteiten zijn warmtepompen, ventilatiesystemen en zonnepanelen.

Air Electro Sommen

Kleine Plaats 2 -2323Wortel

Uw partner voor een eerlijke en betaalbare elektrische installatie, met of zonder automatisatie (Domotica). Ook beschikken wij over installateurs airconditioning !