U zocht op: onderhoud ventilatiesysteem

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Techno Service

Lammerdries-zuid 14 -2250Olen

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Avs Service

Langstraat 107 -2260Westerlo

AVS Service is een klein bedrijf,naast de 2 zaakvoerders een team van 3 medewerkers, wij zijn dan ook zeer trots op onze goede reputatie en naam binnen onze sector.

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Varia Technics

Weterbeekstraat 28 Ba -3360Bierbeek

Installatie en onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair, airco, ventilatiesysteem, warmtepomp, zwembaden, welness, waterbehandeling

Invatral

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Wij onderhouden: mazout ketels, gas ketels, condensatie ketels, geisers (doorstromers), luchtverwarming, airco.

Bsx

Tessenderlosesteenweg 206 -3583Beringen

We zijn gespecialiseerd in allerlei vormen van groene energie zoals o.a. het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Voor ventilatiesystemen en warmtepompen kan u ook bij ons terecht.

Sanicentral Plus

Kleine Mechelsebaan 20 A -3200Aarschot

U kunt bij ons terecht voor : Installatie van centrale verwarming Sanitaire installatie Levering en plaatsing van sanitaire toestellen Warmtepompen Pelletketels Ventilatiesystemen Thermische zonnepanelen