U zocht op: onderhoud ventilatiesysteem

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Centrale Verwarming Vanmeerhaeghe

Szamotulystraat 13 -8700Tielt

Installaties airconditioning installateurs vloerverwarming klimaatregeling installateurs grondverwarming

Ventilair

Pieter Verhaeghestraat 8 -8520Kuurne

Exclusief Belgisch importeur van Vent-Axia, marktleider in warmteterugwinning.Distributeur van hoogkwalitatieve ventilatoren, toebehoren en rookgasafvoer (CLV).Verkoop, advies & opleiding aan de professionele gebruiker:installateurs & verdelers

Celsior

Doornikserijksweg 1 A -8510Bellegem

Onder leiding van een enthousiaste nieuwe directie heeft Celsior de capaciteit om zowel voor nieuwbouw als renovatie een compleet voorstel te maken voor klimatisatie, ventilatie, verwarming en sanitair, niet enkel voor de particulier maar ook voor...

Vma West

Tieltstraat 69 -8760Meulebeke

VMA West NV is een installatiebedrijf dat zijn klanten comfort en service wil bieden. Dit door het uitvoeren van technische installaties van begin- tot eindfase. Elke installatie gebeurt met respect voor de ISO en VCA procedures.

Filter&co

Ter Donkt 37 -8540Deerlijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in onderhoud van ventilatie? Zoekt u iemand die kanaalreiniging kan uitvoeren? Wenst u debietopmeting te doen van uw ventilatiesysteem? Filter&Co biedt op al uw vragen eenvoudige oplossingen.

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

C & D Service

Holdestraat 13 -8700Tielt

Als erkend installateur van Elco brengen we kwaliteit in uw woning, zowel nieuwbouw als renovatie/verbouwing.Installaties als onderhoud bij particuliere woningen, appartementen, semi-industrie en utiliteitsbouw.

Climawest

Tramstraat 7 -8560Wevelgem

Climawest levert u volgende diensten: airco, warmtepompen, proceskoeling, ventilatie, verwarming, sanitair, alternatieve energieën: zonne-energie, warmtepompen voor zwembaden.