U zocht op: onderhoud verwarmingsketel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Maes J. & Zoon

Buizegemlei 23 -2650Edegem

Installatie van verwarming, airco en ventilatie | overig loodgieterswerk

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Avipko

Vloeiende 4 -2950Kapellen

Glenn Verschueren

Oude Baan 8 -2550Kontich

Onderhoud centrale verwarming (gas en mazout) met wettelijk attest Herstellingen centrale verwarming Nieuwe installaties centrale verwarming/sanitair Renovatie oude cv installaties Renovatie badkamer Ontstoppingen Alle loodgieterij.

Forceville

Colonel Silvertopstraat 19-23 -2850Boom

Forceville te Boom, Rupelstreek, is allang geen kolenhandelaar meer. Een bedrijf dat ooit in 1910 zo is begonnen, is nu gespecialiseerd in de installatie van verwarmingsinstallaties en het onderhoud ervan (ook zeldzame verwarmingsketels).

Cleaning & Company

Boterlaarbaan 108 -2100Deurne (antwerpen)

Onze afdeling Industriële Reiniging staat in voor het vakkundig reinigen van silo`s, ruwbouw, trucks,... Afdeling bedrijfshygiëne staat in voor het vakkundig reinigen van keukeninstallaties, rolcontainers,...We reinigen ook verwarmingsketels ...

Dillen

Wittingstraat(ste) 1 -9190Stekene