U zocht op: onderhouden machinepark

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ser-tech Industrial

Leuvensesteenweg 192 -3290Diest

Ser-Tech Industrial N.V. heeft reeds jarenlange ervaring in de industrie. Onze firma is opgesplitst in 3 afdelingen: Onderhoud, Techniek en Events.

Tuymans & Zn

Broekzijstraat 60 -2275Lille

Bij `Tom Gazon` kan je terecht voor het aanleggen van gazon, sportvelden, paardenbodems maar ook voor omheiningen, stallen en botbeschermers.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

United Contractors Team

Nieuwlandlaan 83 -3200Aarschot

United Contractors Team: industrieel onderhoud, las en constructiewerken en machinebouw!Het rendement van uw productieproces is zeer sterk afhankelijk van een degelijk onderhoud van het machinepark. Hiervoor hebben wij de juiste mensen in huis.

Algemene Grondwerken Truyts Nijlen

Bevelsesteenweg 169b -2560Nijlen

De beste prijs-kwaliteitsverhouding uitzoeken met de klant staat hoog in het vaandel. We beschikken over een modern en uitgebreid machinepark samen met jarenlange ervaring om alle opdrachten efficiënt en kwaliteitsvol af te kunnen leveren