U zocht op: onderhouden machinepark

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Blokkestraat 10 -8530Harelbeke

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

N.v. Berle S.a.

Komenstraat 37 -8940Wervik

Berle Technologie is gespecialiseerd in metaalconstructies ; onderhoud en rivisies van machines Berle Technologie berle,metaalconstructie,metaalbewerking,inox,metaal,revisie,onderhoud,machines,lassen,plooien,snijden,engineering,west-vlaanderen,belgie

Bart Vuylsteke

´t Lindeke 30 -8880Ledegem

Laswerken van schets tot oplevering.

Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Tgl Cleaning Services

Ezelbrugstraat 61 -8930Menen

Wij bieden een hoge standaard schoonmaak en onderhoud aan.Ons professioneel team staat ter uw beschikking voor alle soorten schoonmaakwerk.

Debackere Agro

Ingelmunstersteenweg 241 -8780Oostrozebeke

Onze afdeling grondwerken staat in voor alle voorbereidende graafwerken van bouwputten, citernes, vijvers,...Een up-to-date machinepark in combinatie met ervarenvakmensen zorgt voor een goede basis van de daaropvolgende bouwwerken.

Cleaning Masters West-vlaanderen

Beversesteenweg 620 -8800Roeselare

Voor elke specifieke klus hebben wij de juiste oplossing: zowel voor algemene schoonmaak (poetsen van kantoorgebouwen, productieruimten, ziekenhuizen,...), industrieel onderhoud (reinigen, ontsmetten of ontvetten van uw machinepark, spuitcabines, ..

Grodevan

Kwadestraat 60 -8800Roeselare

Wegenisween, rioleringswerken, industriële vloeren, funderingswerken, afbraakwerken, verhuur machinepark, breekinstallatrie, openbare en private grondwerken, uitbating vaste breekwerf, verkoop van teelaarde en tuingranulaten, gewapend beton