U zocht op: onderhouden machinepark

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Blokkestraat 10 -8530Harelbeke

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Bart Vuylsteke

´t Lindeke 30 -8880Ledegem

Laswerken van schets tot oplevering.

Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

A.d.s. - Food Technology

Leenstraat 16 -9750Zingem

Met meer dan 30 jaar ervaring in onderhoud en herstelling van machineparken voor de voedingsindustrie staan wij garant voor een totaalaanpak van de problemen bij onze klanten.

Debackere Agro

Ingelmunstersteenweg 241 -8780Oostrozebeke

Onze afdeling grondwerken staat in voor alle voorbereidende graafwerken van bouwputten, citernes, vijvers,...Een up-to-date machinepark in combinatie met ervarenvakmensen zorgt voor een goede basis van de daaropvolgende bouwwerken.

Cleaning Masters West-vlaanderen

Beversesteenweg 620 -8800Roeselare

Voor elke specifieke klus hebben wij de juiste oplossing: zowel voor algemene schoonmaak (poetsen van kantoorgebouwen, productieruimten, ziekenhuizen,...), industrieel onderhoud (reinigen, ontsmetten of ontvetten van uw machinepark, spuitcabines, ..

Grodevan

Kwadestraat 60 -8800Roeselare

Wegenisween, rioleringswerken, industriële vloeren, funderingswerken, afbraakwerken, verhuur machinepark, breekinstallatrie, openbare en private grondwerken, uitbating vaste breekwerf, verkoop van teelaarde en tuingranulaten, gewapend beton