U zocht op: onderhouden machinepark

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

Vdp Industries

Venecoweg 25 -9810Nazareth

Als partner van productiebedrijven willen wij meedenken met onze klanten en hen gemoedsrust bieden betreffende de bedrijfszekerheid van hun machinepark...

De Craecker Matrijzen

Grote Steenweg 39 -9340Lede

De Craecker Matrijzen N.V. werd opgericht in 1968 door Roger De Craecker. Deze bouwde het bedrijf uit met kennis in kap- en plooimatrijzen, maar daarnaast steeds meer in spuitgietmatrijzen.

Buysse Hans

Bosstraat 9 -9940Evergem

Wij beschikken over een uitgebreid, modern en goed onderhouden machinepark (kranen, wiellader, dumpers, …) voor het uitvoeren van grondwerken van uiteenlopende aard en omvang. Deze kunnen worden voorzien van de nodige uitrustingstukken.

A.d.s. - Food Technology

Leenstraat 16 -9750Zingem

Met meer dan 30 jaar ervaring in onderhoud en herstelling van machineparken voor de voedingsindustrie staan wij garant voor een totaalaanpak van de problemen bij onze klanten.

Hanssens Herman

Turkenhoek 10 -9860Oosterzele

Alle grond- & afbraakwerken met uitgebreid machinepark. Fundeer- & nivelleringswerken / slopen van alleenstaande en aanpalende gebouwen.

Cleaning Masters Oost-vlaanderen

Bragistraat Zn -9042Sint-kruis-winkel

Voor elke specifieke klus hebben wij de juiste oplossing: zowel voor algemene schoonmaak (poetsen van kantoorgebouwen, productieruimten, ziekenhuizen,...), industrieel onderhoud (reinigen, ontsmetten of ontvetten van uw machinepark, spuitcabines, ..