U zocht op: onderhouden ventilatoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Radiatoren Peeters - Van Tongel

Belcrownlaan 24 -2100Deurne

Door inzet en inspiratie werd door J. Van Tongel in 1949 dit bedrijf gestart. Zijn doelstelling was een reparatiewerkplaats op te bouwen voor radiatoren en toelaatbare toepassingen te herstellen en later te vernieuwen

Auto Electro Andries

Grote Baan 79 2 -9100Sint-niklaas

Wij voeren herstellingen uit aan air-conditioningsystemen van onder andere Webasto, Hispacold, Konvekta, Thermoking en Sütrak. Onze grote voorraad herstellingsonderdelen voor personenwagens en autocars helpt ons hier bij.

Maintenance Partners

Vitshoekstraat 6 -2070Zwijndrecht

Maintenance Partners biedt een volledige service voor het onderhoud, reparatie en revisie van uw roterende machines, op de site en in onze workshops.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Lambregt

Molenweg 97 -2830Willebroek

Bent u op zoek voor de aankoop of herstelling van uw elektromotoren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.U kan bij ons terecht voor AC motoren, DC motoren, Trommelmotoren,...

Agelec

Moederhoefstraat 177 -2547Lint

Koel- En Verwarmingstechniek

Paaiestraat 1a -2500Lier

KVT realiseert een breed gamma aan activiteiten als installateur HVAC in ventilatie, verwarming en koeling, gaande van engineering en calculatie tot projectorganisatie, uitvoering, installatie, inregeling, inbedrijfstelling, nazorg en onderhoud.

Ceulemans

Smidstraat 174 -2590Berlaar

Bepalux

Leugstraat 54 -2630Aartselaar

Havacman

Saturnusstraat 14 -2600Antwerpen

Dubois Mark

Zwemdoklei 88 -2930Brasschaat

Maes Technieken

Lichterstraat 48 -2870Puurs

We zijn gespecialiseerd in klimatisatie en elektriciteit, zowel op industrieel vlak als voor de particuliere klant.

Woonplus

Dennenlaan 56 -2560Nijlen