U zocht op: ontwerp luiken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Apk Infra

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecom netwerken.

Drukkerij Schaubroeck

Steenweg Deinze 154 -9810Nazareth

Drukkerij Schaubroeck is een eigentijdse drukkerij met geïntegreerde prepress en afwerking. Ons machinepark is uitgerust voor grote en kleine oplages (offset en digitale persen). Prepress-workflow, digital proofing en colormanagement zijn enkele...

Ursus

Kunstdal 19 -9900Eeklo

Ursus legt zich volledig toe op het ontwerpen en het vervaardigen van aluminium bouwmaterialen op maat voor het uitbekleden van gevelopeningen (ramen, deuren, poorten) en voor het aankleden van volledige gevels

Franki Construct

Chemin Des Moissons 10 -4400Flémalle

FRANKI Construct est active dans les travaux de génie civil, les tunnels, les bâtiments, la rénovation, les travaux industriels et écologiques. Au centre de chaque projet, un souci : la qualité. - FRANKI CONSTRUCT voert werken uit in burgerlijke bouw

Herba

Leuvensesteenweg 276 -3390Tielt-winge

Bent u op zoek naar oplossingen en creatieve ideeen om uw tuin om te vormen tot uw gedroomde buitenruimte? Dan bent u bij Herba aan het juiste adres!

Condes

Wulmersumsesteenweg 151 -3300Tienen

Condes Interiors heeft zich tot doel gesteld piekfijne interieurs af te leveren. In onze ateliers worden door ervaren vaklui en met gespecialiseerde machines de meest uiteenlopende materialen omgetoverd tot schitterend maatwerk.

J.cornelis & Cie N.v

Lenniksesteenweg(e) 37 -1671Pepingen

U kan bij ons terecht voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw interieur op maat.

J Krijnen Schrijnwerkerij En Keukeninstallatie

Hoogstraatsebaan 84 -2390Oostmalle

Krijnen te Malle onderscheidt zich door te luisteren naar de klant. We komen tot het gewenste resultaat door mee te denken en voorstellen te doen, dit allemaal binnen de noden, wensen en budget van de klant.

Hout & Ko

Ballingsweg 3 -9620Zottegem

Met hout als basis maken wij duurzame interieurs. Beginnend met een stevige structuur en een doordachte indeling, rekening houdend met licht, zicht en functionaliteit.

Tuinaanleg Antoine Bauwens

Reibroekstraat 201 -9940Evergem

Bauwens Antoine bvba al tientallen jaren een gevestigde waarde in de groensector

Belle-rom

Voie De Liège 4 -4053Chaudfontaine

Vorsselmans

Wuustwezelseweg 95 -2990Loenhout

Groep Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. We ontwerpen, installeren en monteren al meer dan 40 jaar ramen en complexe gevelconstructies van topkwaliteit. Sinds 2007 plaatsen we ook zonnepanelen.

Inside Projects

Ambachtslaan 1012 -3990Peer

Inside Projects is uw deskundige partner voor totale B2B interieurprojecten, van ontwerp tot schilderwerken en interieurbouw op maat.

Jos Heylen

Grote Baan 73 -2235Hulshout

Jos Heylen nv is gespecialiseerd in alle maatwerk, van ingerichte keukens, badkamerkasten, maatkasten tot interieur- en winkelinrichting. Wens je een nieuwe keuken, het huis van jouw dromen in te richten of ben je op zoek naar een totaaloplossing.

Vetrapo

Pardostraat 2 -8340Damme

Vetrapo metaalconstructies NV is een metaalconstructiebedrijf met een ruime ervaring in het ontwerpen en produceren van staalconstructies gaande van deuren, poorten, trappen, ... tot aparte constructies.

Ets Tolbecq

Grand Chemin 45 -7063Soignies

Stadsbader

Antoon Van Osslaan 1 -1120Brussel

CEI behoort tot de Koninklijke BAM groep nv, Benelux-marktleider in de bouwsektor. één van de belangrijkste Europese bouwgroepen met 30 000 medewerkers wereldwijd. CEI, bouwonderneming en onderdeel van de Koninklijke BAM groep nv

Techno Garden

Steenweg Deinze 175a -9810Nazareth

Belisia Interior Concepts

Stationlaan 33-35 -3740Bilzen

Belisia is een Belgisch bedrijf, opgericht in 1921 en door al haar ervaring nog steeds een vaste waarde voor u. Zowel op het gebied van ontwerp, meubelproductie en inrichting van kantoren als op het gebied van scholen en bibliotheken.

Mortier Renovatiewerken

Dorpsplaats(wul) 26 -8670Koksijde

Mortier Renovatie: uw specialist in renoveren en verbouwen

Van Staal

Baeckelmansstraat 131 -2830Willebroek

Stalen design tafels en onderstellen op maat gemaakt in Belgi?. Oog voor detail, robuuste oppervlaktebehandelingen en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Fugzia

Karel Van Lotharingenstraat 4 -3000Leuven

Gr&om Groen- En Omgevingswerken

Anthonis De Jonghestraat 62 -9100Sint-niklaas

Ninclaus Geert

Industriestraat 40 -8755Ruiselede

We ontwikkelen, vervaardigen en plaatsen al 24 jaar lang hoogwaardige design trappen met bijhorende balustrades en handgrepen.Voor een optimaal resultaat, maken we elke offerte op maat, aangepast aan jouw situatie en wensen.

Linea Nova Interieur

Wilgierlaan(moe) 12 -9500Geraardsbergen

Een nieuwe keuken kopen Linea Nova is gespecialiseerd in maatkeukens. Wij vertrekken bij ons ontwerp vanuit uw levensstijl. Ontdek ons werk hier!

De Wijngaert

Vorsenzang 13 -3200Aarschot

de Wyngaert De Wyngaert BVBA staat voor meer dan 45 jaar gedegen vakmanschap en ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en de vervaardiging van keukens op maat, in de inrichting van labo's en in binnenhuisinrichting. Daarnaast zijn we een

Tr Poorten

Aalststraat 259 -9700Oudenaarde

Bouw- En Constructiebedrijf Ve-ra-bo

Gaston Geenslaan 64 -3200Aarschot

Vandaag de dag is Ve-Ra-Bo bezig met veranda’s bouwen, aluminium ramen en deuren ontwerpen en plaatsen, en renovatieprojecten. Onze kernactiviteit is nog steeds verandabouw, maar onze totaalprojecten en renovatiewerken hebben populariteit gewonnen.

B & F Aluwerken

Kortrijksebaan 7a -3220Holsbeek

In Holsbeek (Vlaams-Brabant) vind je de firma B&F Aluwerken, gespecialiseerd in het ontwerp en de plaatsing van aluminium veranda’s, pergola’s, carports, en ramen en deuren.

Defrancq Frederik

Oude Rozebekestraat 38 -8830Hooglede

Roelandt Interieurbouw

Industrielaan 13 -9620Zottegem

Wat in 1961 begon als een kleinschalig schrijnwerkersbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 30 medewerkers gespecialiseerd in interieurbouw.

Techno Image

Rue Des Forgerons 102 -6001Charleroi

Detrac

Jagershoek 14 -8570Anzegem

detrac biedt een totaal pakket voor bouwprojecten aan. Zowel nieuwbouw als renovatie- en restauratiewerken worden met zorg uitgevoerd binnen uiterst strikte bouwtermijnen en met respect voor een vooraf vastgesteld budget.

Smet Interieur En Bouw

Staatsbaan 289 -9870Zulte

Wilt u graag een trap laten plaatsen in uw woning? Maar sukkelt de ruimte met moeilijke afmetingen – of hebt u een bijzonder ontwerp in gedachten? Dan is Trappen Smet in Zulte dé expert die u nodig hebt.

Haelvoet Projects

Leon Bekaertstraat 6 -8770Ingelmunster

Vasa is in de wereld van binnendekoratie en volkernmeubilair een gerenommeerd bedrijf. Zowel in het ontwerp, als bij de bouw, als op het vlak van installatie zijn wij al jaren toonaangevend. Onze referentielijst is dan ook lang: van privé, bibliothek

Ergowin

Alsembergsesteenweg 261 -1501Halle

Vekemans Groep

Balendijk 218 -3920Lommel

Enter a brief description of your site here HOME keyword1,keyword2,vekemans,vekemans,vekemans,vekemans,keyword7,keyword8,keyword9,keyword10,

P. Signalisation

Rue Des Chanterelles 374 -4100Seraing

Suys - Bruggeman

Stokkelaar 7 -9160Lokeren

Specialist in vakkundig ontwerp, verkoop en plaatsing van buitenschrijnwerk en poorten in Aluminium, PVC, hout, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Suys Bruggeman

Tuinen Huyghe

Roeselarestraat 15 -8920Langemark-poelkapelle

Tuinen Huyghe is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in tuinaanleg, tuinonderhoud, bijgebouwen en omgevingswerken voor particulieren en bedrijven.

Froyen & Zeitler

Aarschotsesteenweg 111 -3130Begijnendijk

Uw partner in grafische vormgeving.

Kusters

Oud Sluisstraat 20 -2110Wijnegem

Kusters ramen en deuren fabriek is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het maken en plaatsen van ramen en deuren. Nieuwbouw en renovatie. PVC en Aluminium schrijnwerk. Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en/of fabriek wanneer het U het be

Segers Groenaanneming

Oude Wervikstraat 8 -8980Zonnebeke

Segers Groenaanneming is een aannemingsbedrijf voor alles wat buiten is. Wij ontwerpen tuinen, leggen deze aan en desgewenst onderhouden wij deze ook.Daarnaast zijn wij ook sterk doorgedreven in specialisatie in het plaatsen van alle types omheining

Interieur Lievens

Prins Albertlaan 106 -8870Izegem

Bij Interieur Lievens zit u goed voor de inrichting van uw interieur op maat!Al meer dan 25 jaar zetten onze ervaren meubelmakers ontwerpen van architecten en wensen van particulieren om in de realiteit.

Lc Touch

Jubelfeestlaan 23 -1080Sint-jans-molenbeek

C. Verbist

Provinciale Steenweg 20 -2620Hemiksem

Etablissements Demlenne Et Fils

Rue De Dinant 130 -5570Beauraing

Welcome to Harol Design by De Witte & Co Afstandsbediening, protection ( v. ) antivol,Aluminiumguss, Roller blind, Bediening, Aluminium moulé, auf Maß,Awning, Bediening, centrale, Anémometre, Aufbaurolladen/Aufbaurollladen, Black-out screen,Bediening

Fagrotec

Hille-zuid 35 -8750Wingene

All Projects

Nieuwevaart 118 -9000Gent

Verhuur van verkeersborden, discoverlichting, brandblussers, noodverlichting, houtbewerking, elektriciteit, construtielassenstandenbouw en decor

R&m Services

Hoge-barrierestraat 2 -8800Roeselare

De Muur

Krevelstraat 18 -9000Gent

International Building Organisation

Steenweg Op Blaasveld(hef) 56a -2801Mechelen

IBO is vooral gespecialiseerd in : * Industriegebouwen * Winkels / toonzalen / distributiegebouwen * Kantoren * Woongebouwen * Sociale woongebouwen * Scholen * Sporthallen * Klinieken / rusthuizen

Nouveau-depart

Rue Du Lavoir(gou) 27 -5651Walcourt

Raamselect

Merksplassesteenweg 18 -2310Rijkevorsel

Untitled Document Op zoek naar een degelijk bouwbedrijf om uw woonplannen toe te vertrouwen? Op ons vakmanschap kunt u bouwen. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de laatste afwerking. RDK heeft alles onder één dak: • de nieuwbouw van klassieke of mo

Daro

Antverpialaan 7 -2490Balen

Met onze jarenlange ervaring, doorgegeven van vader op zoon, ontwerpen en plaatsen wij veranda`s en pergola`s op maat naar ieders idee of wens.

Nationale Maatschappij Der Belgische Spoorwegen

Frankrijkstraat 56 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Om je reis te plannen hoef je niet direct naar het station te gaan. On-line kan je alle info over de dienstregeling raadplegen en de meest geschikte reisformule opzoeken.

Van Ransbeeck R.

Vlassenhout (stg) 7 -9200Dendermonde

Meer dan 40 jaar uw partner voor ontwerp en uitvoering van interieurprojecten.

Cosimco

Kartuizersweg 1 -2550Kontich

Cosimco bouwt en ontwikkelt vooral industriële gebouwen, magazijnen en kantoorgebouwen. Natuurlijk kunnen we het ontwerp van uw architect nauwkeurig uitvoeren. Maar indien gewenst kan ons eigen ontwerp- en bouwteam uw project va

Milocon

Helstraat 64 -3590Diepenbeek