U zocht op: ontwerp trappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

Ninclaus Geert

Industriestraat 40 -8755Ruiselede

We ontwikkelen, vervaardigen en plaatsen al 24 jaar lang hoogwaardige design trappen met bijhorende balustrades en handgrepen.Voor een optimaal resultaat, maken we elke offerte op maat, aangepast aan jouw situatie en wensen.

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.

Romaco

Nijverheidstraat 127a -8791Waregem

Romaco is ruim 50 jaar actief in de metaalverwerkende sector.Wij vervaardigen leuningen, balustraden en trappen in ijzer, aluminium en inox.Ons tekenbureel werkt alles tot in de puntjes uit in 3D ontwerp volgens uw voorstel of onze standaard ...

Smet Interieur En Bouw

Staatsbaan 289 -9870Zulte

Wilt u graag een trap laten plaatsen in uw woning? Maar sukkelt de ruimte met moeilijke afmetingen – of hebt u een bijzonder ontwerp in gedachten? Dan is Trappen Smet in Zulte dé expert die u nodig hebt.