U zocht op: ontwikkeling machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Novation

C-mine 12 -3600Genk

Novation is een multimedia studio in Limburg, gespecialiceerd in web design, web ontwikkeling met CMS, zoekmachine optimalisatie en FlashActionscript ontwikkeling.

Darco

Toekomstlaan 40 -3600Genk

Eltec-dexis

Troisdorflaan 5 -3600Genk

Eltec Dexis is een fullservice dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen en pompen. De allernieuwste ontwikkelingen in mechanica en pomptechniek worden daarbij in onze totaalservice geïntegreerd.

Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Amano Europe

Westerring 2 -3600Genk

Met zijn afdelingen ontwikkeling, verkoop, installatie en ondersteuning van software en hardware biedt Amano als internationale onderneming totaaloplossingen op gebied van tijdsregistratie, toegangscontrole en parkeersystemen.

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Infoweb

Oude Markt 12 -3600Genk

Infoweb Internet Solutions - Together we build your business.Infoweb staat voor een uitgebreid pakket aan internetdiensten gekoppeld aan een unieke service.

Brim

Jaarbeurslaan 23 -3600Genk

Bruno Service Station. Dankzij ons netwerk van 17 service stations verspreid over Limburg kunt u overal kwaliteitsvolle brandstoffen tanken. Geniet met de Bruno tankkaarten van vele voordelen.

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.