U zocht op: opendeurdagen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


S.a. Sports & Music Group N.v.

Park Tremeland 33 -3120Tremelo

Sports & Music Group NV is sinds 1990 een begrip in de event en reclamewereld.

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

De Trampolineshop

Leuvensebaan 44 -3120Tremelo

Bent u als verhuurbedrijf, horecazaak of (binnen)speeltuin op zoek naar een betrouwbare partner voor een springkasteel of ander kwaliteits luchtkussen,dan bent u bij Attractieshop zeker aan het juiste adres.

Baseline

De Villegasstraat 29 -2600Antwerpen

Baseline is al 25 jaar brein en motor achter evenementen, van advies tot uitvoering, van concept tot opvolging.

Broodzakken Met Reclame

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Wij zijn een verpakkingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van broodzakken. Naast broodzakken verdelen wij alle soorten verpakkingen voor: bakkerij, slagerij, boetiek, frituur, horeca, grootverbruik en industrie.

The Oval Office

Mechelsesteenweg 271 -2018Antwerpen

Bij Guava werken ze met hart en zielaan uw evenementen en communicatie.Als klant werkt u met één enkeleprojectmanager, die het hele projectvan a tot z opvolgt.Snel, efficiënt en straigt-to-the point.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Solucious

Rijksweg 6 -2880Bornem

Solucious is de Groothandel van Food en Non-food voor Horeca, Grootkeukens en Bedrijven. Kies uit een ruim foodservice assortiment, zowel Grootverpakking als Kleinverpakking. Bestel eenvoudig online. Snelle levering op jouw locatie overal in België.

Toilet Team

Antwerpsesteenweg 320 -2660Antwerpen

Voor kleine tuinfeestjes tot opendeurdagen van bedrijven leveren wij toiletwagens met of zonder toilet-dames of heren.