U zocht op: opleiding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Transfert

Duffelsesteenweg 150 -2550Kontich

Wij bieden kantoorbenodigdheden, Grafisch materiaal en Computersupplies.

Netflow

Mechelsesteenweg 25 -2650Edegem

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Trescal

Vosstraat 200 -2600Berchem (antwerpen)

Trescal, de specialist voor al uw kalibraties! Kalibratie van fysische grootheden in onzelaboratoria en bij u ter plaatse. Onze laboratoria zijn geaccrediteerd volgens: ISO-17025 en ISO-17020 waarbij het kwaliteitssysteem voldoet aan ISO-9001.

Cosmolingua

Spillemansstraat 10 -2140Borgerhout (antwerpen)

Taaltrainingen op maatInterne taaltrainingen in uw bedrijf (op de werkvloer). Voor een hele afdeling of groep binnen het bedrijf.De taaltraining is volledig afgestemd op het instapniveau van de deelnemers) en de doelstellingen van de opdrachtgever.

Het Coachingatelier

Oosterveldlaan 211 -2610Antwerpen

Executive Computer Training biedt een waaier van informatica cursussen aan waaruit op flexibele wijze een pakket kan worden samengesteld dat overeenstemt met de behoeften van uw team en firma. Executive Computer Training: informatica cursussen op maa

Universitas

Wijtschotbaan 3 -2900Schoten

Universitas is reeds 40 jaar de innovatieve, duurzame digitale drukkerij in Schoten bij Antwerpen. We zijn trendsetter in de grafische sector en bieden u een full service pakket aan.

Vib - Opleiding En Informatie

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

VIB – Vereniging voor Inkoop en Logistiek is een netwerkorganisatie van en voor professionals, verantwoordelijk voor inkoop, logistiek en supply chain management binnen bedrijven of overheidsorganisaties in België.

Communicatie Informatica En Service Architecten

Hof Van Loostraat 2 -2460Kasterlee

Netwerken systeemintegratie reseaux d´integration system. networks system integration