U zocht op: opleiding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bit By Bit

Franklin Rooseveltplaats 12 -2060Antwerpen 6

bit by bit is reeds 20 jaar actief in het organiseren van trainingen. Wij organiseren een brede waaier van informatica trainingen, zowel op maat voor onze klanten, als in Open Training.

Irisoft Solutions

Kapelsesteenweg 381 -2180Ekeren (antwerpen)

Irisoft Solutions wil de partner zijn die uw KMO-bedrijf helpt groeien naar een optimale organisatie. Samen ontwikkelen wij gepersonaliseerde werkmethoden en een aangepaste IT-oplossing.

Samurai At Work

Binnenvaartstraat 43 -2000Antwerpen 1

Samurai at Work helpt jouw bedrijf om een duurzame veiligheidscultuur te creëren. Dat doen we niet op basis van procedures, maar door het verhogen van veiligheidsgedrag en -cultuur

Nokia Bell

Copernicuslaan 50 -2018Antwerpen

Alcatel levert complete communicatie-oplossingen aan telecomoperators, dienstenaanbieders en het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen zij spraak-, data- en videotoepassingen bieden aan hun klanten of hun medewerkers.

Uams - Universiteit Antwerpen Management School

Sint Jacobsmarkt 9-13 -2000Antwerpen 1

Taalkeuze - Universiteit Antwerpen Management School

Instituut Voor Tropische Geneeskunde

Nationalestraat 155 -2000Antwerpen

Onze opleidingen bestaan vooral uit ‘advanced studies’: doctoraatsopleidingen, gevorderde masteropleidingen, postgraduaten en gespecialiseerde korte cursussen in het kader van levenslang leren. Sommige opleidingen bieden wij ook aan als ’e-learning’:

Trescal

Vosstraat 200 -2600Berchem (antwerpen)

Trescal, de specialist voor al uw kalibraties! Kalibratie van fysische grootheden in onzelaboratoria en bij u ter plaatse. Onze laboratoria zijn geaccrediteerd volgens: ISO-17025 en ISO-17020 waarbij het kwaliteitssysteem voldoet aan ISO-9001.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Cosmolingua

Spillemansstraat 10 -2140Borgerhout (antwerpen)

Taaltrainingen op maatInterne taaltrainingen in uw bedrijf (op de werkvloer). Voor een hele afdeling of groep binnen het bedrijf.De taaltraining is volledig afgestemd op het instapniveau van de deelnemers) en de doelstellingen van de opdrachtgever.

Ie-net Ingenieursvereniging

Desguinlei 214 -2018Antwerpen

ie-net is hét contactpunt met de ingenieurswereld. Vanuit hun opleiding beschikken ze over sterke troeven om in ieder bedrijf, overheidsinstelling of dienstenorganisatie het voortouw te nemen om die verandering te introduceren en te begeleiden, ...

Het Coachingatelier

Oosterveldlaan 211 -2610Antwerpen

Executive Computer Training biedt een waaier van informatica cursussen aan waaruit op flexibele wijze een pakket kan worden samengesteld dat overeenstemt met de behoeften van uw team en firma. Executive Computer Training: informatica cursussen op maa

Universitas

Wijtschotbaan 3 -2900Schoten

Universitas is reeds 40 jaar de innovatieve, duurzame digitale drukkerij in Schoten bij Antwerpen. We zijn trendsetter in de grafische sector en bieden u een full service pakket aan.

Vib - Opleiding En Informatie

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

VIB – Vereniging voor Inkoop en Logistiek is een netwerkorganisatie van en voor professionals, verantwoordelijk voor inkoop, logistiek en supply chain management binnen bedrijven of overheidsorganisaties in België.

Backoffice Europe

Hof Ter Bollen 13 -2870Ruisbroek

Computers hardware computers randapparatuur computers printers computers scanners computers software computers benodigdheden computers opslagsystemen data opslagsystemen data subsystems disk arrays gegevensopslagsystemen data storage computers algemeen