U zocht op: opleidingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Slidedesigners

Wiekenstraat 32 -2160Wommelgem

Slidedesigners maakt commerciële, educatieve en wetenschappelijke presentaties in Powerpoint, Keynote of Flash voor multinationals, grote bedrijven en KMO’s, en verzorgt on-site presentatie-support op (internationale) meetings en congressen.

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Euro Espresso

Krijtersveld 5 -2160Wommelgem

Officiële,rechtstreekse invoerder inBelgië v Lavazza gemalen & bonen koffie & het Blue-system(capsules + machines)De enige met 2 trainingcentra(Antwerpen/Brussel)vr gratis opleiding vr horeca-professionals-Eigen leverdienst,

Isabelle Haeck

Molenbeekstraat 28 -2160Wommelgem

Danny Bertels Ballooning

Kapelstraat 87 -2160Wommelgem

Ballonvaren, wij zijn ervan op de hoogte !!!Verzorgde ballonvaarten voorparticulier en bedrijfOrganiseren van ballonevenementenen incentivesGeschenkcheques

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Cleanit werd in 2000 door Thomas Allard opgericht. Wij bieden onze diensten aan in de provincie Antwerpen en zijn gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren en traphallen.

Dp Mailing

Pietingbaan 20 -2160Wommelgem

Dp Mailing: U kan bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met mailing; drukwerk, onder omslag brengen, plooien van verschillende formaten, manuele verwerking, enz

Regis Consult

Uilenbaan 57 -2160Wommelgem

Regis Consult is specialist in project staffing en permanent staffing van hoogopgeleide technische experts zoals ingenieurs en technische bachelors. Wij stemmen verwachtingen van kandidaten en opdrachtgevers op elkaar af.

Mdcstratcon

Hooiland 2 -2160Wommelgem

Industrial and financial market environments are rapidly changing. Technological evolutions, competitive pressure and customers demands require every company to be alert, proactive and investing in growth.

Stal Hassing

Selsaetentuinwijk 25 -2160Wommelgem