U zocht op: opleidingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abis

Diestsevest 32 -3000Leuven

ABIS Training and Consulting levert hoogtechnologische informaticadiensten aan grote en middelgrote ondernemingen.Deze diensten worden aangeboden onder de vorm van opleiding en consulting.

Outward Bound Training Center

Kapucijnenvoer 217 -3000Leuven

Outward Bound België is, reeds sinds 1977, een vormings- en trainingcentrum omdat we geloven in het groeiproces van ieder mens. Dit groeiproces krijgt vorm in het contact met zichzelf en ieder ander. Welkom op de website van Outward Bound België

Locat

Wittehoefstraat 12 -3290Schaffen

Locat Events is een professionele partner in outdoor teambuilding evenementen sinds 1990. Wij bieden een uitgebreid gamma van activiteiten, zowel op eigen locatie als op verplaatsing.

Adafi

Houwaartstraat 200 -3270Scherpenheuvel

Wij bieden oplossingen voor CRM (Customer Relationship Management of klantenrelatiebeheer) en boekhouding/ERP met oplossingen, zoals Maximizer CRM, Unit4-Multivers, Venice Boekhouding & Facturatie en QuoteWerks.

Dastronic

Diestsestraat 55 -3200Aarschot

Dastronic levert al 35 jaar oplossingen voor Supply Chain en Logistiek, en voor Proces-automatisering binnen industrie en building.Voor magazijnen en DC`s bieden wij een totaalpakket van ontwerp tot implementatie voor Auto-ID, Voice- en WMS-toepassi

Ibeve - Regiozetel Heverlee

Interleuvenlaan 56 -3001Heverlee

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.