U zocht op: opleidingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tcm Belgium

Industriepark 6 -3300Tienen

Wij zijn een wereldwijd netwerk van incassobureaus en gespecialiseerdeadvocatenkantoren.

Sb Management

Leuvenselaan 191 -3300Tienen

Sales training unieke sales training met directe implementatie en meetbaar resultaat.

Nelissen Computers

Leuvenselaan 466 -3300Tienen

Installatie & herstelling ter plaatseHP-Brother-Canon-Epson-Intel-IBM-Asus- Maxdata-Benq-Logitech-Desktop Server-Notebook-Laptop-PDA Printer-Scanner Fax draadloos wireless backup-Nepal Neldoc-

Berlitz Tienen

Leuvenselaan 172 -3300Tienen

Berlitz kan taalcursussen en interculturele opleidingen geven aan individuele werknemers of aan het voltallige personeel van uw onderneming. De cursussen worden ofwel in een van onze scholen ofwel in uw lokalen gegeven.

Motion Center

Gilainstraat 61-63 -3300Tienen

Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hart van Tienen. We voorzien steeds de beste, gespecialiseerde therapeut voor elke aandoening of revalidatie.

Isabo

Aarschotsesteenweg 371 -3300Tienen

Obasi is een gespecialiseerde vzw, die het vertrouwen geniet van meer dan 100 gezondheidsinstellingen, en treedt toe tot ruim 30 jaar ervaring. Samenwerken kan op het vlak van advies en opleiding m.b.t. brandpreventie en ontwikkeling van software.

Feestzalen Vogelzang

Leuvenselaan 534 -3300Tienen

Feestzalen Vogelzang heeft een aangepaste formule voor al uw feesten en bijeenkomsten. Zo kan u bij ons terecht voor uitgebreide of intieme huwelijksfeesten, jubileumfeesten met of zonder dansgelegenheid, familiebijeenkomsten, lente -of communiefeest