U zocht op: oplossingen automatisering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Reditech Engineering

Woestijnstraat 37 -2880Bornem

Reditech Group is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie en procesomgeving in diverse sectoren .

Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Aaqua

Mechelsesteenweg 122 -2860Sint-katelijne-waver

inds 1999 is AAQUA N.V. gespecialiseerd in de engineering en bouw van industriële waterzuiveringsinstallaties.

Agidens

Baarbeek 1 -2070Zwijndrecht

Ons bedrijf omvat vier vroegere Egemin divisies die nu samen een brede waaier aan diensten leveren voor de procesindustrie en infrastructuur. We zijn gespecialiseerd in Process & Mechanical, E&I, Control systems, MES en Compliance.

Abc-groep

Franseweg 31 -2920Kalmthout

ABC-Groep is de overkoepelende entiteit van vier IT-dienstenleveranciers met elk een eigen specialisatie en expertisegebied: ACE, Beyond-it, Cereus.be en DynApps.

Indeff

Schaliënstraat 1 -2000Antwerpen

INDEFF is gespecialiseerd in procesautomatisering en software solutions voor productiebeheer en optimalisering van industriële productieprocessen. Real-time inzicht in de productieomgeving, het capteren van bruikbare zinvolle data voor analytics.

Axi

Molenweg 107 -2830Willebroek

AXI biedt, als ervaren end-to-end partner met een sectorspecifieke aanpak, een breed aanbod aan duurzame, strategische IT-oplossingen en IT-ondersteuning.

Solvint Supply Management

Mechelsesteenweg 64 -2018Antwerpen

Sinds de oprichting in 2003 is Solvint uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in Procurement en Supply Chain Management.

Telerex

Bisschoppenhoflaan 255 -2100Antwerpen

Telerex, met vestigingen in Antwerpen en Breda, is een technisch importeur en distributeur van elektronische en elektromechanische bouwstenen voor de OEM markt en de LED markt in de Benelux.

Telict

Molenstraat 9 -2840Reet

De diensten van TELICT® situeren zich binnen tal van informatica en telecom domeinen. Het komt erop neer een full-service pakket aan te bieden die u als klant verder helpen in u zoektocht naar rentabiliteit.

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Brelco

Lodderstraat(eik) 14b -2880Bornem

Brelco,de one-stop spotvoor elektro

Agidens Infra Automation

Baarbeek 1 -2070Zwijndrecht

Agidens gelooft in vooruitgang, want Progress brings us together.

Goormans Metalen Poorten

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Meester in metalen poorten. Metalen poorten van Goormans nv zijn de perfecte mix van openheid en bescherming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling.