U zocht op: oplossingen ict beheer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

De Wit Consulting & Solutions

Alfred Algoetstraat 53 -1750Lennik

DWCS biedt algemene consulting diensten aan. U kan beroep doen op volgende diensten: verhelpen van computer- problemen en defecten, installatie van computers en servers, computer en netwerk beveiliging, implementatie van software...

Koning & Hartman

Woluwelaan 31 -1800Vilvoorde

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom, water- en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Merkator

Vliegwezenlaan 48 -1731Asse

Merkator is een betrouwbar en hoogwaardig Geo-ICT bedrijf met een uniek Benelux model. Wij werken samen met de toonaangevende GIS software leveranciers en ondersteunen tevens de meest geavanceerde Open Source GIS oplossingen.

Stepstone

Koningsstraat 47 -1000Brussel 1

StepStone.be, meer dan 240.000 kandidaten voor uw jobs.

T-systems Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Machelen (brab.)

T-Systems is het merk voor de zakelijke klanten van Deutsche Telekom. Als vooraanstaande dienstverlener met 52.000 werknemers biedt T-Systems ‘one-stop’ ICT-oplossingen.