U zocht op: oplossingen kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sap Belgium & Luxembourg

Olympiadenlaan 2 -1140Brussel 14

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software; vandaag werken ruim 89.000 klanten in meer dan 120 landen met SAP`s toepassingen. Het aanbod komt tegemoet aan de behoeften van alle bedrijven: van oplossingen voor KMO`s tot...

Onetec

J.b. Bauwensstraat 1 -1140Evere

Ontwikkeling business softwareInternet technology, systemen en netwerkenIT-oplossingen voor evenementen

Iris Facility Solutions

Bazellaan 5 -1140Evere

IRIS Cleaning is de onmisbare partner voor ondernemingen die hun industriecomplexen en vastgoed een kwalitatief onderhoud willen garanderen.

Usg Hr Forces

Jules Bordetlaan 160 -1140Brussel 14

HR Forces biedt u een oplossing voor elke vraag naar bijkomende competenties op de HR afdeling. We selecteren de geschikte HR Professionals, stuwen ze in de juiste richting en bundelen hun krachten met die van uw organisatie.

Win Win

Stroobantsstraat 62 -1140Evere

WinWin is een studiebureau, gespecialisaeerd in visuele communicatie en in signalisatie. WinWin ontwerpt en ontwikkelt signalisatieoplossingen voor uw gebouw.

Ald Automotive

Kolonel Bourgstraat 120 -1140Evere

mobiliteitsoplossingen voor uwwagenpark:aangepaste lease-services voor alle typesvan wagenparken,specifiek beheer vr zelfstandigen en KMO`sspecialisatie in het volledig beheer vanalle bedrijfsvoertuigen,

Mobistar

Avenue Du Bourget 3 -1140Evere

Mobiele oplossingen zijn pas een succes indien ze uw behoeften reflecteren. Mobistar concentreert zich op de juiste balans tussen mobiele en vaste telefonie toepassingen in functie van uw profiel.