U zocht op: oplossingen kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Konica Minolta Business Solutions

Berkenlaan 8 -1831Diegem

Konica Minolta is een dynamisch en innovatief bedrijf, dat staat voor continue vernieuwing van inspirerende producten en diensten in de wereld van kopieertoestellen, faxen en kleurenprinters; een wereld van multifunctionele toestellen.

Kelly Services Interim (belgium)

Jan Emiel Mommaertslaan 18b -1831Machelen (brab.)

Vandaag is Kelly Services de 5de uitzendorganisatie ter wereld en biedt volgende HR-oplossingen aan:Selectie en recrutering van tijdelijk en vast personeel - on-site management - specifieke projecten (onderaanneming, detachering...)

Regus Business Center

Pegasuslaan 5 -1831Diegem

Zalen verhuur secretariaatsdiensten telesecretariaten bedrijvencentra vastgoed voor bedrijven magazijngebouwen verhuur verkoop baanwinkels verhuur verkoop kmo gronden commerciele gronden logistieke gebouwen verhuur verkoop winkels verhuur verkoo

Honeywell

Hermeslaan 1h -1831Machelen (brab.)

Honeywell maakt woningen, gebouwen, industrieterreinen en luchthavens efficiënter, veiliger en comfortabeler. Onze producten, oplossingen en diensten omvatten beveiliging, sensors, draadloze technologie en realtime-gegevensbeheer.

Arkhos

St. Korneliusstraat 20 -1831Machelen (brab.)

Gegroeid uit een architectenbureau legt ARKHoS zich sinds geruime tijd toe op het ontwikkelen van oplossingen die de administratieve organisatie binnen architectenbureau`s en andere dienstverlenende bedrijven vereenvoudigt en verbetert.

Lexmark International

Culliganlaan 2 -1831Machelen (brab.)

Lexmark International neemt een prominente rol in als ontwikkelaar, producent en leverancier van printoplossingen - waaronder laser- en inkjetprinters plus de bijbehorende supplies en services - voor kantoren en huishoudens in meer dan 150 landen.

Dhl Express

Woluwelaan 151 -1831Diegem

DHL Express is de nr. 1 in koeriersdiensten, internationaal express transport en logistiek. De ideale oplossing voor het vervoer van uw dringende pakketten en documenten binnen België en vanuit of naar het buitenland.

Hewlett - Packard Belgium

Hermeslaan 1 A -1831Machelen (brab.)

HP is een leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instanties in heel de wereld. Het aanbod van de onderneming omvat IT-infrastructuur, diensten, professionele en home computers en beeldvorming & p

3m Belgium

Hermeslaan 7 -1831Machelen (brab.)

3M is een technologisch gediversifieerde onderneming die wereldwijd innovatieve oplossingen aan haar klanten biedt. 3M is actief in zeven verschillende markten en neemt er telkens een leidende positie in.

Avnet Europe

De Kleetlaan 3 -1831Machelen (brab.)

Als leidende distributeur van computerproducten, -software en -diensten koppelt Avnet Technology Solutions zijn zakelijke partners aan meer klanten en oplossingen.

Colt Technology Services

Culliganlaan 2h -1831Diegem

Colt is het information delivery platform voor bedrijven. De ideale combinatie van veilige en betrouwbare datacommunicatie tussen uw bedrijfsvestigingen onderling en de 20 europese datacenters van Colt.Meer dan 20 jaar actief in België voor ...

Ipg Belgie

Woluwelaan 158 -1831Diegem

IPG benut het hele scala van contactcenter diensten. Door de juiste combinatie van mensen en technologie brengen we elk project tot een succesvol einde. We cre?ren unieke oplossingen voor unieke klanten.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.