U zocht op: oplossingen kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Alfa Solutions

Processiestraat 2 -8790Waregem

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Ballroom

Zuiderlaan 17 -8790Waregem

Ballroom is het evenementenbureau dat zowel op wedstrijddagen als op niet-wedstrijddagen events organiseert in het Regenboogstadion. Ballroom zorgt ervoor dat ook uw event kan doorgaan in een van de unieke ruimtes in het stadion.

Servitop

Vennestraat 28 -8790Waregem

Servitop biedt, als regionale Ricoh-partner, oplossingen voor het documentbeheer binnen uw organisatie

Belgian Wiping Materials

Deerlijkseweg 42 -8790Waregem

Bewima verwerkt en levert een uitgebreid gamma aan poetsmateriaal voor drukkerijen, de metaalsector, voedingssector, Pharma, horeca, ... . Dankzij haar strenge kwaliteitsnormen kan Bewima u een oplossing aanbieden die beantwoordt aan de ...

Idocta

Roger Vansteenbruggestraat 123 -8790Waregem

iDocta is gespecialiseerd in alles wat met documenten heeft te maken. Van het printen en kopiëren ervan tot het scannen, archiveren, back-up en snel terug vinden.

R. Bohez En Cie

Jan Borluutstraat 15 -8790Waregem

Bohez is een onderneming die gespecialiseerd is in het produceren van allerhande zware metaalconstructies.

Ghistelinck Autobedrijven

Franklin Rooseveltlaan 165 -8790Waregem

Ghistelinck is zoveel meer dan alleen een Mercedes-Benz garage. Of je nu particulier bent of bedrijfsleider, we gaan altijd op zoek naar de beste totaaloplossing. De showrooms en zeker de flagshipshowroom en kantoren in Waregem onderstrepen die ambitie.