U zocht op: oplossingen kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


E-bo Corporate Services

Ter Waarde 60 -8900Ieper

e-BO Enterprises ontwikkelt beveiligde platformen voor de distributie van content en levert daarbij diensten voor het beheer van netwerken, cloud computing en infrastructuurbeheer.

Usg Hr Forces

Industrielaan 31 -8900Ieper

HR Forces biedt u een oplossing voor elke vraag naar bijkomende competenties op de HR afdeling. We selecteren de geschikte HR Professionals, stuwen ze in de juiste richting en bundelen hun krachten met die van uw organisatie.

Transics Belux

Ter Waarde 91 -8900Ieper

Transics werd in 1991 opgericht als R&D-afdeling van een softwarehuis actief in de ontwikkeling van software voor transportbedrijven. De eerste 5 jaar beperkten de activiteiten van Transics zich tot de lokale (Belgische) markt, nu ook internationaal.

Innovation Group Belgium

Plumerlaan 113 -8900Ieper

Alleen wie uitdagingen onmiddellijk herkent en beslist handelt, kan de toekomst bepalen. Wij bieden innovatieve oplossingen en zoeken steeds naar verbetering van bestaande processen.

D.d.engineering

Sint-krispijnstraat 7 -8900Sint-jan

DD Engineering: ingenieursbureau, gespecialiseerd in automatisatie, CE en veiligheid, plant engineering, ontwerp en probleemoplossing in productielijnen, machines voor chocolade, confiserie en biscuiterie.

Transics International

Ter Waarde 91 -8900Ieper

Transics is een gepassioneerd, internationaal team van experten in telematica voor de transport- en logistieke sector. We denken en opereren groot: vandaag vinden onze oplossingen hun weg naar talloze Europese transporteurs.

Ccv Belgium

Ter Waarde 48 -8900Ieper

CCV richt zich met haar kernactiviteiten op het Europese elektronische betalingsverkeer. Met ondernemingen in België, Duitsland en Zwitserland is CCV een internationaal opererende onderneming.