U zocht op: oplossingen koeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Daikin Ac

Zandvoordestraat 300 -8400Oostende

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Danneels Melktechniek

Porreyestraat 16 -8908Vlamertinge

Voor elk probleem begeleiden we u naar de juiste oplossing met het juiste product op vlak van melkinstallaties, koeling, stalinrichting, ventilatie, verlichting en mestverwerking. Volledige behandeling van nieuwbouw en renovatie.

Cooleos

Hagelberg 27 -2250Olen

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu.

Duco

Handelsstraat 19 -8630Veurne

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Tvh Group

Brabantstraat 15 -8790Waregem

Al meer dan 35 jaar is TVH - Group Thermote & Vanhalst gekend als een firma met een passie voor heftrucks, hoogwerkers en industriële in-plant voertuigen. Voor meer dan 17 000 klanten, in ruim 160 landen, zoekt en biedt TVH de beste oplossing.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec, uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen.

Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Valor Services Group

Helftheuvelweg 11 -5222 AVīs Hertogenbosch

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Bossuyt Grootkeuken

Noordlaan 19 -8520Kuurne

Bossuyt Grootkeukens ontwerpt en realiseert professionele keuken- en self-service installaties op maat. Wij willen voor uw professionele keuken, bar en/of self-service installatie een gepersonaliseerde oplossing bieden met een totaalaanpak.

Daikin Ac

Rijvisschestraat 118 -9052Zwijnaarde

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Informatic Clean Up Services

Rue De La Chapelle 2-2 -1450Chastre

Ontdek onze professionele reinigingsoplossingen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om uw computermateriaal in goede conditie te houden. Zo kunt u zeker zijn van een gezondere en dus aangenamere werkomgeving !

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.

Cool Trans Smits

Lichterveld 15 -2870Puurs

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Limko

Steenweg Op Asse 136 -7850Edingen

Levering & montage van kwaliteitsvolle aircotoestellen en warmtepompen voor particulieren & bedrijven. Service 7d/7d.

Celsior

Doornikserijksweg 1 A -8510Bellegem

Onder leiding van een enthousiaste nieuwe directie heeft Celsior de capaciteit om zowel voor nieuwbouw als renovatie een compleet voorstel te maken voor klimatisatie, ventilatie, verwarming en sanitair, niet enkel voor de particulier maar ook voor...

Van Cleven

Bedrijfsstraat 14 -3500Hasselt

Diensten: Koelruimten en koelloodsen voor fruit & groenten, Koeling voor bananenrijpkamers en confiserie, Thermische plant-inrichting in de chocolade industrie, Diepvries- en koelloodsen voor distributie, Koel- en versnijkamers voor slachthuizen...

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Tapwagenverhuur Aerts

Oostmalsebaan 7 -2960Sint-lenaerts

Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet?Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.

Excecon

Zwaarveld 9 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ARTIKLIMA laat uw woning ademen! Wij leveren duurzame en ecologische totaaloplossingen voor woningventilatie: aardwarmtewisselaars, boilerwarmtepompen, luchtverdeelsystemen,… voor uw comfort!

Multiclima-ferlin

Terluchtestraat 42 -8020Ruddervoorde

Multiclima-Ferlin installeert energiezuinige technieken ventilatie, luchtverwarming, vloerverwarming, koeling, sanitair en centrale stofzuigsystemen. Alle systemen conform de EPB reglementering en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Interxion Belgium

Wezembeekstraat 2 -1930Zaventem

Interxion biedt hoogwaardige datacenter ruimte aan met absolute bedrijfszekerheid door gegarandeerde stroomvoorziening en koeling evenals 24/7 bewaking. Voordelige inkoop van telecommunicatiediensten binnen ons datacenter, disaster recovery ...

Lvc Zon

Heuveneindeweg 107 -3520Zonhoven

LVC zon heeft al jaren een reputatie van groothandel MET support na levering. Als onze klanten installateurs kunnen beroepen op de expertise van door ons verdeelde producten.

Jasper Timmerman Koeltechniek [jtk]

Toevluchtweg 13a -8620Sint-joris (nieuwpoort)

Jasper Timmerman Koeltechniek ontwerpt, bouwt, repareert en onderhoudt koel- vries- en airconditioning systemen in alle soorten en maten, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een dynamisch installatiebedrijf dat u graag adviseert ...

C.i.a.t. Belgium

Alfons Gossetlaan 28a -1702Dilbeek

Al meer dan 70 jaar zet CIAT zich in voor uw comfort. De kern van onze knowhow,warmte-uitwisseling, luchtwarmte, aardwarmte, warmtepompen: duurzame energie-oplossingen met respect voor het milieu.

Climatech

Paulus Beyestraat 39 -2100Deurne

Climatech bvba biedt totaaloplossingen voor het installeren van verwarmingsinstallaties.

Vandecappelle

Neerhonderd 42 -9230Wetteren

Ons vast team van ingenieurs, elektrotechniekers en HVAC-specialisten willen zowel de industrie als de professionele installateurs een oplossing bieden op het van vlak van de steeds sneller evoluerende markt van elektrotechniek en HVAC.

Renolit Belgium

Industriepark "de Bruwaan" 43 -9700Oudenaarde

RENOLIT is binnen Europa al meer dan 40 jaar één van de toonaangevende fabrikanten van kunststof dakbanen. Ons breed gamma van kunststof dakbanen en onze innovatieve daksystemen wordt wereldwijd toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Daeninck & Deweerdt

Diepenbekerweg 11 -3500Hasselt

Daeninck & Deweerdt is een ervaren speler in de wereld van HVAC, sanitair en piping. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw installatie- en onderhoudsprojecten.

Engie Axima

Slachthuislaan 23 -2060Antwerpen

Samen met en voor onze klanten milieuvriendelijke en energie-efficiënte koel- en vriesoplossingen op maat bedenken.

Matheco

Prieelstraat 28 -1730Asse

Een oplossing op maat voor uw koeling en/of airconditioning - Koel- en vriesinstallaties - Supermarkten - privé - industrie - Airconditioning - Ventilatie - Registratiesystemen en alarmmelding - Eigen onderhouds- en hersteldienst

Solutes

Rauwelkoven 87 B -2440Geel

Solutes uit Geel is dé gespecialiseerde aanbieder van grondgekoppelde warmtepompen. Groene energie is méér dan de levering van groene stroom. Een gemiddelde Europeaan heeft vooral nood aan duurzame oplossingen voor verwarming en koeling.

Cool Rent Services C.r.s

Sparkevaardekenstraat 3 -8600Diksmuide

Specialist in het verhuren van koelinstallaties op maat voor korte en lange termijn voor o.a. diepvriesgroentensector, productieprocessen, grootwarenhuizen, horeca, evenementen...

Microniser

Avenue De Philippeville 187 -6001Charleroi

Oplossing voor luchtbevochtiging

Lindab Lindab Belgium Lindab Belgie Lindab Belgique En Luchtbehandelingsmaterialen

Zeeschipstraat 149 -9000Gent

Lindab is een internationale groep die voor de bouw- en ventilatiesector staalplaatproducten en systeemoplossingen ontwikkelt, vervaardigt en op de markt brengt. Specifiek voor de ventilatiesector bieden wij een totaalpakket aan van ...

Netconnect

Pulsebaan 52 -2242Pulderbos

NetConnect is expert in de gestructureerde bekabeling van pc-netwerken en telefonie. Kleine kmo`s en grote multinationals kunnen dus zowel voor data als voice bij ons terecht.

Teletask

Ottergemsesteenweg-zuid 729 -9000Gent

Domotica. Ons doel is het verhogen van comfort, waar je het het meeste nodig hebt...thuis.Toch hebben we ook volledige oplossingen voor projecten, hotels en bedrijfsgebouwen.

Cooltech

Kolmenstraat 1607 -3570Alken

Cooltech is een multidisciplinair studie- en installatiebedrijf voor flexibele en resultaatgerichte oplossingen inzake industriële koeling, proceskoeling, airconditioning en koel- en diepvriesmeubelen.

Misaya

Kleine Hemmenweg 36 -3520Zonhoven

Na meer dan 20 jaar ervaring startte zaakvoerder Stephan Bogaerts als zelfwerkende patroon zijn eigen zaak, "Misaya". Misaya biedt u een oplossing voor al uw problemen in verband met koeltechnieken en ventilatiesystemen.

Bovema International

Lammerdries-zuid 17 -2250Olen

Ventilatiesystemen verwarming industrie ingenieurbureaus projectcoordinatie projectengineering projectmanagement cad ontwerp detachering elektronica studiebureaus engineering luchtverversingssystemen ventilatieroosters industriele ventilatiesystemen luc

Munters Belgium

Oude Baan 3 -2800Mechelen

Als specialist voor ontvochtigingssystemen, ontwikkelen en produceren wij al 65 jaar voor onze klanten in Europa.

Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Rotero Belgium

Wayenborgstraat 10 -2800Mechelen

U bent bij Rotero aan het juiste adres voor verschillende oplossingen op het gebied van aandrijvingen en besturingen. Wij leveren voornamelijk aan machinebouwers en constructeurs met seriematige behoefte in België en Nederland.

Airline

Balendijk 191 -3920Lommel

Studie, levering, plaatsing & onderhoud van airconditioning, warmtepompen, ventilatie & luchtbehandeling voor residentiële-, commerciële- en industriële toepassingen.Wie 5 JAAR GARANTIE geeft, heeft niets te verbergen!

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Vepa

Karnemelkstraat 11 -9060Zelzate

We helpen particulieren, installateurs en bouwondernemingen met onze jarenlange kennis, ervaring, oplossingen en persoonlijke dienstverlening. U kunt in onze toonzaal sanitair kennis maken met meer dan 40 opgestelde voorbeelden van badkamers....

Goddeeris

Ovenhoek 26 -8800Roeselare

Sabcobel

Industriepark-west 62 -9100Sint-niklaas

Er is altijd een goede reden om te kiezen voor Sabcobel. Onze systemen springen zuinig om met energie én uw portemonnee. Met Sabcobel kiest u voor de koeloplossing die haarfijn uitgebalanceerd is voor uw bedrijf en perfect beantwoordt aan uw wensen.

Optimus Instruments

Hospitaalstraat 35 -9140Temse

25 jaar ervaring in labo-toestellen zoals bad-en circulatiethermostaten, rotatieverdampers en weegschalen en petroleum test apparatuur zoals viscometers, vlampunttesters, distillatoren. High-tech producten in combinatie met topservice.

Thermad - Brink

Congobootstraat 12 -2660Antwerpen

Thermad is leverancier van energiezuinige ventilatietechnieken en totaaloplossing voor de verwarming, koeling, ventilatie en warmwatervoorzieningen van uw huis of onderneming.

B-cool

Sint-lambrechts-herkstraat 26 -3500Hasselt

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke

Applications Thermiques

Klein Frankrijkstraat 41 -9600Ronse

applicatherm DE SPECIALIST voor : industriële koeltechniek, airconditioning en koelinstallaties.

Trendyrent

Beyntellus 1 -2360Oud-turnhout

TrendyRent.be is de totaalleverancier voor al uw toog, koel en andere materialen op uw feesten en/of evenementen te voorzien met een goede kwaliteit en een mooie uitstraling. Stiptheid dragen wij hoog in het vaandel, en we hebben een 24 H service ...