U zocht op: oplossingen koeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec, uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen.

Tapwagenverhuur Aerts

Oostmalsebaan 7 -2960Sint-lenaerts

Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet?Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Climatech

Paulus Beyestraat 39 -2100Deurne

Climatech bvba biedt totaaloplossingen voor het installeren van verwarmingsinstallaties.

Engie Axima

Slachthuislaan 23 -2060Antwerpen

Samen met en voor onze klanten milieuvriendelijke en energie-efficiënte koel- en vriesoplossingen op maat bedenken.

Netconnect

Pulsebaan 52 -2242Pulderbos

NetConnect is expert in de gestructureerde bekabeling van pc-netwerken en telefonie. Kleine kmo`s en grote multinationals kunnen dus zowel voor data als voice bij ons terecht.

Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.

Optimus Instruments

Hospitaalstraat 35 -9140Temse

25 jaar ervaring in labo-toestellen zoals bad-en circulatiethermostaten, rotatieverdampers en weegschalen en petroleum test apparatuur zoals viscometers, vlampunttesters, distillatoren. High-tech producten in combinatie met topservice.

Thermad - Brink

Congobootstraat 12 -2660Antwerpen

Thermad is leverancier van energiezuinige ventilatietechnieken en totaaloplossing voor de verwarming, koeling, ventilatie en warmwatervoorzieningen van uw huis of onderneming.