U zocht op: oplossingen koeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec, uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen.

Tapwagenverhuur Aerts

Oostmalsebaan 7 -2960Sint-lenaerts

Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet?Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.

Netconnect

Pulsebaan 52 -2242Pulderbos

NetConnect is expert in de gestructureerde bekabeling van pc-netwerken en telefonie. Kleine kmo`s en grote multinationals kunnen dus zowel voor data als voice bij ons terecht.

Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.