U zocht op: oplossingen vloerbedekking

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Sb Solutions

Drie Sleutelsstraat 74 -9300Aalst

PRODUCTEN VOOR VOCHTBESTRIJDING EN RENOVATIE VAN GEBOUWEN Behandeling van optrekkend vocht Droog en bewoonbaar maken van kelders Afwerken van vochtige zoutbelaste muren Hydrofoberen van gevels Onzichtbare houtbeschermi

Zyx

Parochiestraat 85 -9472Denderleeuw

Maatkasten - Dressings - Schuifwanden - Schuifdeuren: ZYX: Meubelmakers - ZYX meubelmakers zijn de specialisten in het creëren en realiseren van uw ideale opbergruimte. Voor elke ruimte biedt ZYX U de geschikte oplossing, kasten; van vloer tot plafon

Forbo Flooring

`t Hofveld 4 -1702Groot-bijgaarden

Forbo Flooring Systems is een toonaangevende wereldspeler in hoge kwaliteit, commerciële vloerbedekkingen & totaal vloeroplossing projecten die Linoleum, Vinyl, Luxe vinyltegels, Flocked Vloeren, Tapijttegels en Naaldvilt bevatten.

Appelmans

Kaaitvaartstraat 30 -1760Roosdaal

Ben je op zoek naar zonwering, een garagepoort of rolluiken? Wil je een oplossing om elk seizoen van je tuin of terras te genieten? Of denk je eerder aan een keuken of kasten op maat?

Viakan

Kasteelstraat 8 -1650Beersel

Sinds haar oprichting in 2002, is de firma VIAKAN voortdurend op zoek naar vernieuwende oplossingen om het openbaar domein toegankelijker te maken voor iedereen, en in het bijzonder mensen met een visuele handicap.

Sobelter Engineering

Kruisveld 3c -1840Londerzeel

Sobelter Engineering biedt haar klanten een totaaloplossing. Of het nu gaat om de renovatie of bescheming van gevels, vloeren, rioleringen of het opwaarderen van metalen slijtstukken …. bij Sobelter Engineering zijn klanten steeds aan het juiste adre

Pinxi

Excelsiorlaan 61 -1930Zaventem

25 lokale Belgische vakmensen, met samen meer dan 100 jaar ervaring, zijn uitgerust met modern materieel en brengen echt vakmanschap naar de werf. Zij denken mee, zoeken naar oplossingen en trachten het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Algrob

Breemputstraat 190 -1800Vilvoorde

ALGROB is een dynamisch bedrijf dat actief is in verschillende marktsegmenten. We ontzorgen onzeklanten met gerichte oplossingen en ondersteuning bij projecten in productie en bouw.

Van Moerzeke Groep

Meerstraat 215 -9220Hamme (vl.)

Persoonlijk slaapadvies in combinatie met eigentijds en hedendaags slaapkamerdesign! Onze producten versterken elkaar en zijn onderling eenvoudig te combineren. Wij vinden het namelijk belangrijk om de klant een totaaloplossing te kunnen bieden.