U zocht op: oplossingen vloerbedekking

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ruiz Wood Technics

Centrum-zuid 1514 -3530Houthalen-helchteren

Aantrekkelijke prijzen, unieke trappen en een uitgebreid assortiment, dat is de Ruiz Garantie! Ruiz Wood Technics geeft u graag uitgebreid advies over de verschillende opties en oplossingen die wij aanbieden.

Misaya

Kleine Hemmenweg 36 -3520Zonhoven

Na meer dan 20 jaar ervaring startte zaakvoerder Stephan Bogaerts als zelfwerkende patroon zijn eigen zaak, "Misaya". Misaya biedt u een oplossing voor al uw problemen in verband met koeltechnieken en ventilatiesystemen.

Valedro

Gasthuisbosdreef 16 -3700Widooie

Valedro is gespecialiseerd in een uitgebreid gamma plafonds (systeem, gipskarton, lamellen, cassetten, houtwol) en biedt u met gemak de meest praktische oplossingen wat akoestiek, isolatie en brandwering betreft. Rekening houdend met stijl en ...

Bart Truyers

Rijkelstraat 10 -3550Heusden

Bart Truyers is uw specialist voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk, binnendeuren en zelfs totaaloplossingen voor uw interieur.

Alvaket Belgium

Diestersteenweg 29 -3800Sint-truiden

ALVAKET richt zich, als groothandel in parketplaatsingsbenodigdheden tot de vakman.Aangezien wij niet merkgebonden zijn kunnen wij voor elk probleem de juiste oplossingen & tools aanbieden.

Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Limburgse Industriële Dakwerken

Industrieweg 1019 -3540Herk-de-stad

Limburgse Industriële Dakwerken of LID is de geschikte partner voor alle soorten dakwerken voor particulieren, industrie en openbare instellingen.

T & S Dumont

Industrieweg-zuid 1405 -3520Zonhoven

Naadloos maatwerk in parketvloeren, vinyl, laminaat, exclusieve deuren in gals, schuifdeuren, dressingoplossingen tot zelfs glasbalustrades nodig?