U zocht op: oplossingen voor beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Siemens

Guido Gezellestraat 123 -1654Huizingen

Siemens: wereldwijde specialist in elektrotechniek in de sectoren Industrie, Energie, infrastructure & cities & Gezondheidszorg. De Industry sector is leader voor industriële automatisering, aandrijftechniek, laagspanning, procesanalyse en ...

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

The Belgian

Slozenstraat 66a -1861Wolvertem

Branddetectie , brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Stanley Security Solutions

Egide Walschaertsstraat 16 -2800Mechelen

In de hedendaagse bedrijfsvoering neemt elektronische beveiliging een steeds belangrijkere plaats in.Specifieke marktsegmenten vragen daarbij om specifieke maatregelen. Bent u op zoek naar een beveiligingsoplossing op maat van uw onderneming?...

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Securitas Brussel

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

Securitas is kennisleider in bewaking en beveiliging. Omdat Securitas oog heeft voor de specifieke veiligheidsbehoeftes van elke klant, kent het bedrijf een duurzame en financieel gezonde groei in 40 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns...

Securitas Alert Services

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

De onveiligheid aanpakken door een doeltreffend en nauw partnership met alle ondernemingen en particulieren. Betaalbare totaaloplossingen van hoge kwaliteit aanbieden inzake beveiliging aan alle potentiële klanten in Europa.

Dell

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-lŽalleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

K-force Computer Solutions

Waterloose Steenweg 33 -1640Sint-genesius-rode

K-Force Computer Solutions, is al 16 jaar een dienstverlenend informaticabedrijf voor ondernemingen en particulieren. Daarnaast is K-Force ook een vooraanstaande aanbieder van cloudoplossingen en hard- en software.

Allegion

Pontbeekstraat 2 -1702Groot-bijgaarden

Interflex is gespecialiseerd in complete beveiligingsconcepten en modern workforce management met tijdbeheer en personeelsplanning. Gebruik systemen en software-oplossingen die flexibel en schaalbaar zijn, met een grote return on investment.