U zocht op: oplossingen voor veiligheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Statamat

Finlandstraat 5a -9940Evergem

In onze ogen gaat brandveiligheid over het beveiligen van mensenlevens, en is het onze voornaamste opdracht een efficiënt en betaalbaar veiligheidssyteem te realiseren dat optimale garanties biedt zowel voor mensen als voor gebouw en inboedel.

Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Pilz Belgium

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Pilz is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de automatiseringstechniek. Als expert op het gebied van veiligheid van mens, machine en omgeving biedt Pilz producten en een diensten op het gebied van sensoren, besturingstechniek en aandrijftechniek

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Fire! Doors & Projects

De Tonne 105 -9800Deinze

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Winlock Systems

Weverslaan 32 -9160Lokeren

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

All-key Security

Heldenlaan 55 -9620Zottegem

All Key Security in Gent en Zottegem is dé zaak voor uw beveiliging van A tot Z. Wij bieden een depannageservice van 7/7 dagen. Onze firma is lid van de VSU en is erkend plaatser van S3label.

Thyssenkrupp Encasa Traplift

Buchtenstraat 9 -9051Sint-denijs-westrem

Gemakkelijk de trap op en af met ThyssenKrupp Encasa trapliftenNatuurlijk wilt u onbezorgd blijven genieten van uw woning, van het comfort en de privacy van uw eigen huis! Reken daarom op een traplift van ThyssenKrupp Encasa.