U zocht op: oppervlaktebehandeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alural Lummen

Dellestraat 16 -3560Lummen

Poederlakken van aluminium, Anodisatie van aluminium, poerdercoaten van aluminium, poerdercoating van aluminium Welkom bij de Alural Groep alural,poederlakken,aluminium,poedercoaten,poedercoating,poederlak,oppervlaktebehandeling,anodisatie,natlak

Metacoat

Europaweg 21 -3560Lummen

Poederlakken van alle metalen. Aluminium, staal, verzinkt staal. Staalstralen en chemisch voorbehandelen. Poederlakken van stuk- of seriewerk. Procestracebility per artikel.

Metalix

Dellestraat 28 -3560Lummen

anuit onze ervaring en expertise staan wij u met raad en daad bij om de juiste behandeling te kiezen, afhankelijk van het toepassingsgebied, de atmosferische omstandigheden, de aard van de materialen en het gewenste esthetische aspect.

Plasmajet

Dellestraat 24 -3560Lummen

Als een industriële, no-nonsense dienstverlener verbeteren wij mechanische machine-uitrusting.

Plasmajet Groep

Dellestraat 24 -3560Lummen

Sinds 1968 specialiseert Plasmajet zich in slijtvaste oppervlaktebehandeling. Al meer dan 40 jaar ontwikkelen we technische coatings voor allerhande toepassingen. We hebben dan ook alle noodzakelijke knowhow en installaties in huis.

Steelcoat

Dellestraat 28 -3560Lummen

Plasmajet Technologies

Dellestraat 24 -3560Lummen

Als een industriële, no-nonsense dienstverlener verbeteren wij mechanische machine-uitrusting.Door de levensduur van de onderdelen te verlengen, bieden we onze klanten een toegevoegde waarde voor de totale eigendomskosten.

Cevema Surface Treatments

Dellestraat 26 -3560Lummen

Cevema Surface Treatments is actief in industriële oppervlakteveredeling van materialen. De door de jaren heen opgebouwde expertise en een toegewijd team van professionals zijn degeschikte ingrediënten die leiden tot een nagenoeg perfect product.

Plasmajet Advanced Coatings

Dellestraat 24 -3560Lummen

Als een industriële, no-nonsense dienstverlener verbeteren wij mechanische machine-uitrusting.