U zocht op: opslag containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Cbox Containers Belgium

Heizegemweg 12 -2030Antwerp, Belgium

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Anthonissen Rental

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Kleine en grote verhuizingen, kantoorverhuizingen en internationale verhuizingen in de volledige provincie Antwerpen behoren tot onze diensten. Wij hebben door de jaren heen onze diensten verder uitgebreid met meubelbewaring en bestelwagenverhuur.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Ksl & Warehousing

Noorderlaan 123 -2030Antwerpen

KSL Warehousing is een bedrijf dat over kantoor- en magazijnruimte beschikt in de Antwerpse haven. Onze specialiteit bestaat eruit een gamma aan activiteiten aan te bieden zodat u als klant slechts 1 aanspreekpunt nodig heeft.

Benmar

Groot Veerle 15 -2960Brecht

Bito Systems

Boomsesteenweg 97 -2630Aartselaar

BITO produceert kwalitatieve opslagmaterialen en orderverzamelsystemen en biedt een uitgebreid productengamma van diverse stellingsystemen, doorrolsystemen, kunststofbakken alsook producten voor opslag, werkplaats- en orderverzamelomgevingen.

Levaco

Santvoortbeeklaan 25 -2100Deurne

Internationale expeditie, zee- lucht- spoor- en weg- multimodale transporten en logistiek, import & export wereldwijd netwerk met 300 overzee partners containers, groupage, roro, stukgoederen, zware en ondeelbare ladingen...

Special Cargo Logistics

Santvoortbeeklaan 25 -2100Antwerpen

SCL biedt u een gamma van logistieke activiteiten met focus op multimodaal vervoer van chemicaliën, gevaarlijke goederen, strategische zendingen of kostbare vrachten.

Bofort

Haandorpweg(kal) Kaai 1227 -9130Beveren

In 2012 trad Bofort met succes toe tot de markt voor het verhuren en leasen van cryogene gassen ISO tank containers en heeft ondertussen het doel om deze diensten wereldwijd te verspreiden door partnerships en door onze unieke expertise.

Antwerp Bulk Terminal

Nieuwe Westweg 14 -2040Antwerpen

Logistieke- en douanediensten

Coupetrans

Vaart 2 -2310Rijkevorsel

Vervoer van zeecontainers vanuit de haven van Antwerpen door gans België en Europa, hoofdzakelijk naar Duitsland en Frankrijk.

Werf & Vlasnatie

Oudeleeuwenrui 48 -2000Antwerpen 1

Odth

Doelhaagstraat 72 -2840Rumst

ODTH is een gezond logistiek bedrijf dat zijn klanten het beste antwoord wil geven op hun logistieke vragen. Via autoweg, spoorweg of waterweg. Op meer dan 25 jaar tijd hebben we heel wat ervaring opgedaan in het handelen en opslaan van alle...

Ctl-ics

Nieuwelandenweg -2030Antwerpen

Verkoop en verhuur van zeecontainers zowel nieuw als gebruikt diverse maten en types.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Felin

Maalderijstraat 5 -2840Rumst

Felin verkoopt totaaloplossingen voor magazijninrichting. Als niet merkgebonden leverancier geven wij advies op maat. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie van allerlei magazijnsystemen en zijn beschikbaar voor onderhoud en training.

Belgian Container Maintenance En Repair

Oudeleeuwenrui 48 -2000Antwerpen

Zuidnatie, The sensible alternative Klik hier om verder te gaan in het NEDERLANDS Click here to continue in ENGLISH Zuidnatie NV Oude Leeuwenrui 48 2000 Antwerpen Tel.: +32 3 205 97 00 Fax.: +32 3 205 97 20 BTW/VAT/TVA BE 0404.813.266

Hessenatie Logistics

Terbekehofdreef 19 B -2610Wilrijk (antwerpen)

Als logistieke dienstverlener staat Hessenatie Logistics (HL) in voor zowel de uitvoering als de aansturing en de engineering van logistieke stromen, evenals supply chain adviesverlening, voor individuele bedrijven of voor een groep van bedrijven.