U zocht op: opslag en beheer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Unidet

Dijkstraat 9 -9160Lokeren

Als logistieke dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in tank-, silo- en IBC-reiniging, naast verwarming en opslag van tank(containers). Wij richten ons zowel op de nationale als internationale markt.

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Winlin

Heuvelstraat 51 -2620Hemiksem

Giet passie voor computers samen met het idee dat service op ICT geen illusie hoeft te zijn en je krijgt Winlin.

Hessenatie Logistics

Terbekehofdreef 19 B -2610Wilrijk (antwerpen)

Als logistieke dienstverlener staat Hessenatie Logistics (HL) in voor zowel de uitvoering als de aansturing en de engineering van logistieke stromen, evenals supply chain adviesverlening, voor individuele bedrijven of voor een groep van bedrijven.

T.c.s. - Totale Computer Systemen

Stationswegel 6 -9111Belsele

TCS Computers, je partner voor een eenvoudig KMO ICT beheer! Opgericht in 1988 zijn we met meer dan 20 jaar ervaring mee geëvolueerd met de tendensen van de snel groeiende informatisering.

Staci Belgium

Scheldeweg 1 -2850Boom

STaci is uw professionele partner, gespecialiseerd in het beheer van de logistieke keten:gecentraliseerde (her)bevoorrading, receptie en nazicht van leveringen, stockmanagement, (her)verpakking, distributie, cash-management, ...

La Systems

Brusselsesteenweg 208 -1730Asse

Met meer dan 20 000 ict en multimediaproducten beschikt lasystems over één van de grootste online catalogussen in de benelux met realtime voorraad alle

Master Chips

Industrielaan 4 -9320Erembodegem

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Merak

Steenhoevestraat 6 -2800Mechelen

Voor uw archieven en uw back-ups heeft Merak de ideale oplossing! Superbeveiligde magazijnen, hypermoderne computers en extra-gemotiveerd personeel. Bovendien is de service van Merak absoluut niet duur.

Alter-eco

Binnenstraat 8 -9420Erpe-mere

Reeds meer dan 15 jaar een belangrijke leverancier van een totaalprogramma: veiligheidskasten, gasflessenbergingen, werkplekafzuiging en ventilatie, opvangbakken, alle inkuipingen binnen zowel als buiten, containers, absorptiematerialen ...

Breex

Molenstraat 71 -9160Lokeren

BREEX is de referentie voor slimme bedrijfsoplossingen bij kmo in de Benelux. Klanten helpen groeien is ons voornaamste doel.

Goodman

Boechoutlaan 221 -1853Grimbergen

Goodman heeft uitgebreide ervaring in vastgoedontwikkeling in België. Wij kiezen voor een klantgerichte benadering bij het ontwikkelen van industrieel en commercieel vastgoed en werken met u samen aan functionele oplossingen.

West-beheer

Koningin Astridlaan 14 -2830Willebroek

Event Masters

Brownfieldlaan 37-1 -2830Willebroek

Event Masters cre?ert authentieke ervaringen en memorabele events. We verrassen onze gasten en zorgen voor het wauw-gevoel. Kortom: we zorgen voor een onvergetelijke ervaring.