U zocht op: opslag goederen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Ivemar

Nijvelsesteenweg 729 -1500Halle

Ivemar is een belangrijke speler in transport en opslag van zowel geconditioneerde goederen als niet-geconditioneerde goederen die een speciale zorg of behandeling vereisen.

Shurgard Self Storage

Handelskaai 48 -1000Brussel 1

Shurgard Self Storage biedt de mogelijkheid om een veilige en individuele opslagplaats te huren in zijn goederenhotels. Shurgard verkoopt ook verhuisdozen, verpakkingsmateriaal, of noppenfolie. Ontdek de oplossing voor meubelbewaring en goederenopsla

Shurgard Europe

Breedveld 29 -1702Dilbeek

U bent op zoek naar opslag voor uw spullen?Shurgard Self Storage biedt u de oplossing: u huurt individuele en veilige opslagruimtes voor de periode die u wenst en die 7 dagen op 7 toegankelijk is van 6 uur tot 23 uur.

Aximas

Drukpersstraat -1000Brussel

Aximas Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van bedrijfsvastgoed, kantoren, logistieke gebouwen, handelspanden en investeringseigendommen.in opdracht van eindgebruikers, projectontwikkelaars en investeerde

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Norel

Kerkstraat 88 -1082Sint-agatha-berchem

Logistiek & Fulfilment Karton Offset, zeefdruk en digitale druk PVC, Polyp

Dhl Express

Woluwelaan 151 -1831Diegem

DHL Express is de nr. 1 in koeriersdiensten, internationaal express transport en logistiek. De ideale oplossing voor het vervoer van uw dringende pakketten en documenten binnen België en vanuit of naar het buitenland.