U zocht op: opslag goederen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Cool Trans Smits

Lichterveld 15 -2870Puurs

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Selleslags

Romeinsesteenweg 727 -1020Brussel

Verhuizingen voor prive personen en firma´ s.

Odth

Doelhaagstraat 72 -2840Rumst

ODTH is een gezond logistiek bedrijf dat zijn klanten het beste antwoord wil geven op hun logistieke vragen. Via autoweg, spoorweg of waterweg. Op meer dan 25 jaar tijd hebben we heel wat ervaring opgedaan in het handelen en opslaan van alle...

Goodman

Boechoutlaan 221 -1853Grimbergen

Goodman heeft uitgebreide ervaring in vastgoedontwikkeling in België. Wij kiezen voor een klantgerichte benadering bij het ontwikkelen van industrieel en commercieel vastgoed en werken met u samen aan functionele oplossingen.

Shurgard Self Storage

Handelskaai 48 -1000Brussel 1

Shurgard Self Storage biedt de mogelijkheid om een veilige en individuele opslagplaats te huren in zijn goederenhotels. Shurgard verkoopt ook verhuisdozen, verpakkingsmateriaal, of noppenfolie. Ontdek de oplossing voor meubelbewaring en goederenopsla

Tnt Express (belgium)

Building 711 -1931Brucargo

TNT Express is uw partner voor alle diensten op het gebied van expressverzending. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakketten en paletten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd.

Your Mover Logistics

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Logistics verleent opslagdiensten en beheert de stocks van klanten. De goederen die opgeslagen worden zijn voornamelijk kantoormeubilair, mailing-goederen en archieven. Daarnaast is het bedrijf sterk in overslag, uitleveringen en montages

Box@home

Winketkaai 25 -2800Mechelen

Ben je om de een of andere reden op zoek naar tijdelijke opslag? Dan biedt de unieke en nieuwe opslagformule Box@Home voor jou gegarandeerd een oplossing op maat.

Shurgard Europe

Breedveld 29 -1702Dilbeek

U bent op zoek naar opslag voor uw spullen?Shurgard Self Storage biedt u de oplossing: u huurt individuele en veilige opslagruimtes voor de periode die u wenst en die 7 dagen op 7 toegankelijk is van 6 uur tot 23 uur.

Dpd (belgium)

Egide Walschaertsstraat 20 -2800Mechelen

DPD is gespecialiseerd in business-to-business zendingen. Perfecte oplossingen voor uw goederendistributie en snelle en uiterst betrouwbare verzending naar ruim 220 landen.

Staci Belgium

Scheldeweg 1 -2850Boom

STaci is uw professionele partner, gespecialiseerd in het beheer van de logistieke keten:gecentraliseerde (her)bevoorrading, receptie en nazicht van leveringen, stockmanagement, (her)verpakking, distributie, cash-management, ...

Vanden Avenne Vrieshuis

Hanenstraat 148 -9255Buggenhout

Vanden Avenne Vrieshuis staat garant voor de opslag en stockage van goederen in verschillende vries- en koelruimtes ongeacht de grootte, vorm en soort palet waarop de goederen geplaatst worden.

Aximas

Drukpersstraat -1000Brussel

Aximas Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van bedrijfsvastgoed, kantoren, logistieke gebouwen, handelspanden en investeringseigendommen.in opdracht van eindgebruikers, projectontwikkelaars en investeerde

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Vpd Transport & Logistics

Z. 4 Broekooi 170 -1730Asse

Onze jarenlange expertise, ervaren medewerkers en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding maakt dat VPD uw beste keuze is als het gaat over transport en logistiek.

Norel

Kerkstraat 88 -1082Sint-agatha-berchem

Logistiek & Fulfilment Karton Offset, zeefdruk en digitale druk PVC, Polyp

Hessenatie Logistics

Terbekehofdreef 19 B -2610Wilrijk (antwerpen)

Als logistieke dienstverlener staat Hessenatie Logistics (HL) in voor zowel de uitvoering als de aansturing en de engineering van logistieke stromen, evenals supply chain adviesverlening, voor individuele bedrijven of voor een groep van bedrijven.

Ym Trans

Kalkenstraat 254 -9255Buggenhout

YM trans wil bovenal een betrouwbare vervoerspartner zijn. Wij begrijpen immers als geen ander het belang van uw vracht en ons doel is steeds opnieuw uw lading snel en met de nodige aandacht en zorg, tijdig op zijn bestemming te brengen.

Dhl Express

Woluwelaan 151 -1831Diegem

DHL Express is de nr. 1 in koeriersdiensten, internationaal express transport en logistiek. De ideale oplossing voor het vervoer van uw dringende pakketten en documenten binnen België en vanuit of naar het buitenland.