U zocht op: opslag loodsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Desplenter & Ca°

Kerkplein 15 -8750Wingene

Industrieel reinigen van loodsen, opslagruimtes en parkings.Onze mobiele unit kan overal ingezet worden en verschillende veeg- en /of schrobzuig-werken uitvoeren.

C.r.d.

Ganzeplas 67 -9880Aalter

Buysse Hans

Bosstraat 9 -9940Evergem

Wij beschikken over een uitgebreid, modern en goed onderhouden machinepark (kranen, wiellader, dumpers, …) voor het uitvoeren van grondwerken van uiteenlopende aard en omvang. Deze kunnen worden voorzien van de nodige uitrustingstukken.

M.v.t. Trans

Pastoor Bontestraat 33 -9900Eeklo

MVT-Trans werd in 2007 opgericht door 2 broers, Mathias & Thomas Vandevoorde. Met hun materiaalpark kunnen ze U tegemoet komen bij verscheidene werken. Ze zijn gespecialiseerd in transport, grond- en afbraakwerken en betonpompingen.

Meyland

Vaartkant 3 -9991Adegem

Hoe verplaatst u uw goederen van punt A naar punt B in uw bedrijf?Kan uw transport sneller en effici?nter? Verstoort uw goederenflow het productieproces?Bespaar tijd en geld met optimale interne opslag- en transportsystemen