U zocht op: opslag materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Dekempeneer

Zaventemsesteenweg 63 -1831Machelen (brab.)

GROEP DEKEMPENEER is al sinds 1975 als specialist in wegenwerken en rioleringswerken actief in de regio Brussel, Vlaams- en Waals-Brabant.

Samsung Electronics Benelux

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

Een digitale marktleider... een wereldburger die zich verantwoordelijk opstelt... een veelzijdige familie van ondernemingen... een ethisch bedrijf... Samsung is dat allemaal en nog veel meer.

Imc - Independent Moving Company

Kouterveldstraat 2 -1831Diegem

Verhuizen van de inhoud van grote kantoorgebouwen is de kernactiviteit van BlueBridge Services. Ons bedrijf Independent Moving Services neemt die verhuizingen in handen. We spreken over ‘geïntegreerde verhuizingen’.

Antargaz Belgium

Woluwelaan 135 -1831Diegem

In België verdeelt Antargaz propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas.Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) heeft Antargaz de juiste energie-oplossingen. Antargaz zorgt voor gas, waar u dat wilt.