U zocht op: organisatie bedrijfsevenement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Beboost

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Digitaal scoren is evolueren. Dat weten wij als geen ander. Daarom specialiseerden we ons gaandeweg in Google Analytics en Google Advertising. Vandaag zijn we uw partner als u meer exposure op het web zoekt. Wil u hoger in de organische resultaten?

Creative Star

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Creative Star organiseert uw evenement. Met een absolute garantie voor kwaliteit, originaliteit en stijl. Exclusief en klantgericht. Op zoek naar een unieke teambuilding of incentive? Uw grondige briefing vertalen wij in een schitterend concept.

Baseline

De Villegasstraat 29 -2600Antwerpen

Baseline is al 25 jaar brein en motor achter evenementen, van advies tot uitvoering, van concept tot opvolging.

Vib - Opleiding En Informatie

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

VIB – Vereniging voor Inkoop en Logistiek is een netwerkorganisatie van en voor professionals, verantwoordelijk voor inkoop, logistiek en supply chain management binnen bedrijven of overheidsorganisaties in België.

Agoria

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Beeple

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Beeple is een online tool om eenvoudig tijdelijke medewerkers te managen.

Designaid

Terlinckstraat 108 -2600Antwerpen

īt Leeuwke

De Merodelei 1 -2600Antwerpen

Expo Projects

Lode Vissenaekenstraat 48 A -2600Antwerpen

Expo Projects wil een innoverende partner zijn voor de beurzen & evenementen sector. Wij stellen ons daarom als doel het optimaliseren van de planning, organisatie & communicatie van beurzen en evenementen.

Joma Sport

Jan Moorkensstraat 72 -2600Antwerpen

De Zoete Linde

Grotesteenweg 212 -2600Antwerpen

De Zoete Linde - Welkom - Feestverzorging, traiteur, bistro, business meeting broodjes, feesten, feestzalen, recepties, walking dinner, ontbijt, lunch in Antwerpen De Zoete Linde Suggesties Fotogalerij HOOFDPAGINA FEESTVERZORGING BUSINESS & LUNCH TRA

Lakonia

Rooiplein 2 -2600Antwerpen

Lakonia 'Eilanden te huur' Antwerpen Belgium Lakonia 'Eilanden te huur' Lakonia.be sauna stresserende tijd onbewoond kristalhelder water vakantie Relaxmassage Sportmassage Aqua-Gym Eilanden te huur Stardekk

Supply Chain Masters

Filip Williotstraat 9 -2600Antwerpen

Via kwaliteitsvolle en innovatieve kennisdeling, professionele netwerkevents en praktijkgerichte en direct toepasbare opleidingen is Supply Chain Masters het kenniscentrum en dé partner voor al wie actief is in het domein van inkoop, logistiek ...

Vdh Books

Fruithoflaan 91 -2600Antwerpen

Concreat

Elisabethlaan 105 -2600Antwerpen

Van Herck - Eykelberg

Kardinaal Mercierlei 11 -2600Antwerpen

De firma Van Herck geeft advies bij de aankoop en verkoop van kunst, bij nalatenschappen en bij de opbouw van een kunstverzameling. Bij verkoop adviseert de firma hetzij door de selectie van het gepaste binnen- of buitenlandse veilinghuis ...

Het Nieuwe Rooi

Berchemstadionstraat 73 -2600Antwerpen

Het Rooi is een stijlvolle brasserie met loungekarakter.U kunt dagelijks bij ons terecht voor een drankje, een verzorgde zakenlunch, een lekkere pasta of een borrelhapje.De dagmenu`s en onze heerlijke suggesties zijn aangepast aan het seizoen.

Ezekiel 25:17

Vijfhoekstraat 24 -2600Antwerpen

Cyclant

Lodewijk Van Berckenlaan 8 -2600Antwerpen

Alfavox

Fruithoflaan 32 -2600Antwerpen

Erwin Peeters

Frans Beckersstraat 104 -2600Antwerpen

Vista Works

Diksmuidelaan 353 -2600Antwerpen

Smisco

Prins Leopoldlaan 22 -2600Berchem (antwerpen)

Smisco is een jong, dynamisch en flexibel bedrijf gevestigd in Antwerpen met 20 jaar ervaring in field service voor promotionele activiteiten, evenementen, beurzen en tentoonstellingen.

Bcd Travel

Posthoflei 3 -2600Berchem (antwerpen)

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken.

Rreac04

Pastoor Van De Wouwerstraat 41 -2600Berchem

Wij scheren of snoeien uw hagen en struiken. Maaien, bemesten en/of verluchten uw gazon, zowel grote als kleine oppervlaktes.

Themoodstudio

Theophiel Roucourtstraat 24 -2600Antwerpen